promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ha a pasid ezt a két dolgot csinálja, biztos lehetsz benne, hogy megcsal

Ha a pasid ezt a két dolgot csinálja, biztos lehetsz benne, hogy megcsal

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ha ezt a két red flaget észleled a pasidnál, jobb, ha felkészülsz a legrosszabbra.

Manapság már teljesen máshogy működik a randizás, mint például 10 évvel ezelőtt, a közösségi média és a különböző társkereső appok ugyanis átvették az uralmat, így a személyes ismerkedés jóformán megszűnt létezni. Ennek persze számtalan buktatója is van, hiszen nem tudhatjuk, hogy a másik valójában hogy néz ki, de abban sem lehetünk biztosak, hogy nem játssza meg magát írásban.

Az ismerkedésen túl a párkapcsolati tanácsok terén is nem kevés változás állt be: annak idején még a magazinok hasábjain öntötték ki szívüket az emberek, és mesélték el történetüket, hogy aztán tanácsot kérjenek egy "szakértőtől", az olvasók pedig otthon fogták a fejüket az őrületesebbnél őrületesebb randisztorik láttán.

Ma azonban a közösségi média vált a párkapcsolati tanácsok és javaslatok keresésének platformjává. Egy TikTok-felhasználó nemrég olyan red flagekre hívta fel követői figyelmét, amire rengetegen felkapták a fejüket, olyannyira, hogy a videót már több mint 380 ezren nézték meg.

A futótűzként terjedő videóban Fiona a megcsalásra hajlamos férfiakról beszél, illetve arról, hogyan vehetjük észre az árulkodó jeleket, ha egy ilyen pasival van dolgunk. Fiona elemzése szerint:

Azok a pasik, akiknek "megcsalós energiáik" vannak, garantáltan van egy olyan Instagram-fiókjuk, ahol rengeteg lányt követnek be, különösen nagyon csinos, jellemzően "fitneszlányokat". A másik red flag pedig az, hogy ha a srác hivatalos Instagram-fiókját böngészve azt látod, hogy minden lányt bekövetett, akivel valaha találkozott – aki kiszolgálta a McDonald's-ban, vagy épp akit látásból ismert a középsuliból.