promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Értesítést kaptam egy fizetésről SMS-ben: megnéztem a szolgáltatót és kihánytam az ebédemet

Értesítést kaptam egy fizetésről SMS-ben: megnéztem a szolgáltatót és kihánytam az ebédemet

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Azt hittem minden rendben van otthon.

Emma mindent megtett azért, hogy a kapcsolata működjön, azonban egy rendszerértesítés mindent tönkretett. Most az ő történetét olvashatjátok:

Sziasztok! Én nem szakítás miatt írok, hanem tanácsot kérnék. Az van, hogy a férjem és én egy ideje nem tudtunk összebújni. Értitek. Tény és való, hogy annyira én sem igyekeztem, de azért nem gondolom magam rossz feleségnek. Vagy ilyen egy rossz házasság? Egy kihűlt kapcsolat? Fáj, mint egy izomláz, 

A semmit sem sejtő emberek életét életem, amikor egyszer csak a párom mobilja felvillant. Laura üzent neki.

Természetesen elmismásolta a dolgot, véletlen, azt se tudja kicsoda, hagyjam békén. Én azonban nem vagyok hülye és innentől kezdve felcsavartam az aggódást. Elkezdtem figyelni a párom telefonját és sajnálatos módon találtam érdekes dolgokat. Megnéztem a beállításait is és volt egy előfizetése, olyan oldalra, ahol a lányok némi kérlelés (és pénz) után leveszik a felsőjüket.

A lebukás mind a kettőnknek felfoghatatlanul rosszul esett. Az én párom, szerelmem, más nőkre? Ez undorító. Abban szeretnék némi vélemény kérni, hogy most megyünk párterápiára és mit kérdezzek? Mi történik majd? Nagyon félek, hogy elveszítem, de ilyen instanők árnyékában sem akarok élni. Ő azt mondta, hogy leáll, dehát....

Én nem tudok már neki hinni. Ahogy az is tény, hogy nem tudok olyan lenni, mint azok a lányok, így különösen rosszul esik a nyálcsorgatása. Hogyan tovább? Maradjak benne ebbe a kapcsolatba, ahol a férfi más nőkkel is szimpatizál, vagy merjek lépni, mert vannak férfiak, akiket nem érdekel a párjukon kívül más?

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.