promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Galambos Boglárkának tele lett hócipője és elmondta az igazságot a szakításáról: Váci utcai boltjának bezárásához a Magyar Nagydíjnak is komoly köze van

Galambos Boglárkának tele lett hócipője és elmondta az igazságot a szakításáról: Váci utcai boltjának bezárásához a Magyar Nagydíjnak is komoly köze van

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Galambos Lajos lánya mindenkit meglepett, erre a magyarázatra senki nem számított.

Galambos Lajos hosszú idő után végre kiszabadult a börtönből és azóta igyekszik minden idejét a családjával tölteni. Gyermekei boldogsága határtalan, ám lánya életében ezzel majdnem egy időben egy szomorú változás is történt: kapcsolata véget ért szerelmével, a divatszakmában igazi nagyágyúnak számító Csipak Péterrel. Bogi fiatal kora ellenére nagyon éretten kezeli a kapcsolat végét, korábbi párjával ugyanis csupa szépet és jót tudott csak elmondani, a pontos ok megjelölésére pedig diplomatikusan azt válaszolta, hogy egyszerűen nem illettek össze bizonyos dolgokban.

Van azonban a szakításuk lelki oldalánál egy jóval megfoghatóbb következménye is a kapcsolat végének: Galambos Bogi ruhaboltja a hatalmas csinnadrattával és sztárokkal tartott megnyitó után egyszerűen eltűnt a Váci utcából. Sokan ebből arra következtettek, hogy a szakítás miatt zárt be az üzlet és a szerelem végével egyszerűen Bogi kollekciója is kilakoltatásra kerül, ezt azonban már nem akarta tovább tűrni a mulatóssztár lánya és ezzel kapcsolatban mégis elárult néhány dolgot.

Bogi elmondta, hogy az üzlet nem az ő tulajdona volt, de még csak nem is hosszútávra bérelte ki: ez egy úgynevezett pop-up store, ami külföldön egy nagyon népszerű kereskedelmi forma, itthon azonban még kevésbé elterjedt, ezért is lehet, hogy nem gondoltak az emberek arra a megoldásra, hogy szimplán lejárt a megszabott bérleti idő, ezért költözött oda másik bolt.

Bogi már a pontos menetrendet is tudja: elmondta, hogy a Magyar Nagydíj miatt egy Forma 1 tematikájú bolt költözött be (ez logikus is: hiszen rengeteg ismert és híres ember látogatott el Magyarországra és a Hungaroringre az esemény kapcsán, akik nyilván a Váci utcát is útba ejtik), ezután a Sziget fesztivál indulása miatt majd kifejezetten fesztiválos darabokat árulnak majd és ha minden igaz (bár erről még zajlanak a tárgyalások) akkor ezután egy francia luxusmárka darabjait csodálhatjuk (vagy vehetjük) majd meg egy rövid ideig.

A beszélgetés végén még egyszer nyomatékosította, hogy a boltjának és a szakításnak semmi köze egymáshoz (ergo akkor sem állna már ott a GBA-Style, ha Péter és ő még egy párt alkotnának). Azt is elmondta, hogy egy 8 fős csapat tagjaként bérelte a boltot, közülük pedig mind a fesztiválokra specializálódtak, így könnyedén elképzelhető, hogy a közelgő Sziget fesztivál kapcsán is tervez valamit a tehetséges, fiatal divattervező.

Lagzi Lajcsi lánya tényleg komolyan veszi a munkáját, minden lehetőséget megragad arra, hogy promótálja márkáját és gyakran kap meghívást tévéműsorokban is, ahol egy kicsit mi is beleshetünk a szakma kulisszatitkaiba: