promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan megváltozott Lagzi Lajcsi volt felesége, a mulatóskirály egykori párja hosszú évek után először mutatkozott nyilvánosan
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, túltette magát volt férje kálváriáján.

Lagzi Lajcsi és volt felesége, Boglárka története nem mindennapi, tele van drámai fordulatokkal és meglepő eseményekkel. Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi, és Boglárka több mint két évtizeden át éltek együtt házasságban, amelyből három gyermekük született: Boglárka, István és Lajos. Kapcsolatuk kezdetén mesébe illő szerelmi történet bontakozott ki közöttük, Lajcsi romantikus kitartásának köszönhetően jöttek össze, amelyről a zenész maga is többször mesélt interjúkban​.

Házasságuk hosszú éveken át látszólag boldogan telt, azonban a zenész 2015-ben indított víz-, gáz- és áramlopási ügye komoly megpróbáltatás elé állította a családot. Az elhúzódó jogi procedúra és az ügy nyilvános természete mélyen befolyásolta kapcsolatukat, és végül elvezette őket a válásig. Bár a házasságuk hivatalosan 2023 elején ért véget, a felek már korábban megállapodtak a válás részleteiről, így nem maradtak vitás kérdések közöttük​.

Boglárka és Lajcsi kapcsolata a válás ellenére is baráti maradt, különösen gyermekük érdekében. Bár hivatalosan különváltak, továbbra is közeli kapcsolatot ápolnak, sőt, néha együtt is nyaralnak. Ez jól tükröződik abban is, hogy egy horvátországi családi nyaralás alkalmával együtt jelentek meg, amit lányaik osztottak meg a közösségi médiában​.

A válás anyagi része is rendeződött, Lajcsi nagyvonalúan rendezte volt felesége és gyermekei helyzetét, több százmillió forintot fizetett ki számukra. Ez a gesztus is hozzájárult ahhoz, hogy a válás után is megőrizzék a családi békét és jó viszonyt​.

Boglárka nemrégiben újra reflektorfénybe került, amikor először mutatta meg magát a nyilvánosság előtt a válás óta. Megjelenése, amely jelentős átalakuláson ment keresztül, sokak számára volt meglepő és érdekes, hiszen hosszú idő után először láthatták őt ismét a média figyelmének középpontjában​. A képeket, amin Bogi egészen elképesztő formát mutatott, IDE kattintva lehet megtekinteni, a cikket forrásként is felhasználtuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás