promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lagzi Lajcsi miatt nem mehetett eddig férjhez imádott lánya, Galambos Bogi komolyan el szeretne beszélgetni börtönben ülő édesapjával
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közeli ismerős szellőztette meg a fiatal lányról a családi titkot, hetek múlva Lajcsi is megtudja.

Óriási a boldogság Galambos Boglárka életében: a 23 éves lányra nem titok, hogy rátalált a szerelem, egy jóképű, sármos, milliárdos férfi személyében. Hiába a közöttük lévő korkülönbség, ami nem kevesebb mint 28 év, úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk stabilabb, mint azt bárki gondolta volna. Most egy hozzájuk közel álló ismerős mesélt el részleteket a kapcsolatukról, amit egyébként nagyon óvnak a nyilvánosságtól.

Mindketten a divatszakmában dolgoznak, így ebben is remekül megértik egymást, de nagyon figyelnek rá, hogy a munka mellett a magánéletükre is legyen idejük. Szeretnek utazgatni, főleg külföldre, mert ahogy az ismerős mondta, ott nem ismerik fel őket és nyugodtan tudnak romantikázni.

Csipak Péter korábban már volt nős és egy gyermek édesapja, akinek eddig a válása óta több rövidebb, hosszabb kapcsolata volt, ám azt nem tudta elképzelni, hogy valaki mellett tartósan megállapodjon. Egészen addig, míg meg nem ismerte Bogit, akivel a pletykák szerint már az esküvőt tervezgetik.  Ennek azonban még egy ideig komoly akadálya van: Bogi a házassággal mindenképpen szeretné megvárni édesapját, Galambos Lajost, akit ha minden igaz, néhány hét múlva kiengednek a börtönből.

Édesapja szabadulása után Boginak komoly tervei vannak: szeretné vele átbeszélni új kapcsolatát, mivel édesapjával igen jó a viszonya, mindent megosztanak egymással és ezt mindenképpen azelőtt szeretné megtenni, mielőtt egy komolyabb mérföldkőhöz ér a kapcsolatuk.

Az is biztos, hogy Boglárka nagyon szereti a gyerekeket, így biztosan szeretne majd édesanya lenni, ebben pedig úgy tűnik, hogy Péter is támogatja. A neve elhallgatását kérő ismerősük szerint nincs közöttük vita, vagy súrlódás, így bátran vághatnak bele a családalapításba. Biztos, hogy édesapja is örül majd Boglárka boldogságának és szívesen fogadja majd lánya választottját, aki kétségtelenül jó parti.

Lehetséges, hogy a pár valóban csak erre a beszélgetésre vár és utána máris szintet lépnek majd.

Forrás: Kiskegyed magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás