promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nem csak Puzsér Róbert arcán csattant a pofon: Garami Gábor is kapott egy parasztlengőt Varga Viktortól, 10 év telt el a televíziózás egyik legkínosabb jelenete óta

Nem csak Puzsér Róbert arcán csattant a pofon: Garami Gábor is kapott egy parasztlengőt Varga Viktortól, 10 év telt el a televíziózás egyik legkínosabb jelenete óta

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Időnként a sztárok is elvesztik a fejüket.

A magyar celebvilág hétről hétre tartogat valami olyan történést, amiről aztán az egész országnak van véleménye. Hosszas oda-vissza huzavona és cukkolás után Ábrahám Róbert személyesen ment el Puzsér Róbert elé és ott lekevert neki egy pofont. Az esetnek természetesen viharos gyorsasággal híre ment, ez pedig soha nem látott lavinát indított el a sztárvilágban: sorra állnak elő a sztárok és bizony nincs egyöntetű vélemény. Bár a fizikai erőszakot mindenki elítéli, a verbális bántalmazással sem értenek egyet, így egy egészen érdekes párbeszéd kezdődött meg. Kifejtette a véleményét Majka, majd Azahriah, Dopeman és aztán egészen furcsa dolog történt, a véleményüket kifejtő sztárok már már egymással is vitába keveredtek.

Bár a pofozkodás nem elfogadott magatartási forma, mégsem példa nélküli. Majdnem 10 évvel ezelőtt a TV2 Hal a tortán című műsorában történt egy kellemetlen incidens két híresség között. A műsor tematikája ismert: 5 celeb főz, minden nap másik emberre esik a vendéglátó szerepe, a többiek pedig értékelik az elkészült ételeket. Ebben a részben a híres és ismert fotós, modell Cinthya Dictator látta vendégül a brancsot, amelynek egyik tagja Garami Gábor volt.

Bár Cinthya ma már Molnár Tamás párja, ebben az időben még Varga Viktorral élt kapcsolatban, akivel az otthonuk is közös volt, így ő is vele együtt várta a vendégeket.

A vacsora olyannyira jól sikerült, hogy a hangulat is kezdett tetőfokára hágni, mígnem Garami Gábor megcsókolta a háziasszonyt. Ez párjának olyannyira nem tetszett, hogy elvesztette a fejét és egy pofonnal jutalmazta a túlfűtött rádióst.

Bár Cinthya le akarta állítani a forgatást és a nézőknek is nagyon hamar leesett, hogy egyáltalán nem egy vicces, megrendezett jelenetről beszélünk, végül nem vágták ki a kérdéses jelenetet a műsorból.

A videóban az egész epizódot megtekinthetitek, de ha csak a konkrét esetre vagytok kíváncsiak, akkor a 6. perchez érdemes tekerni a videót. A történtek után Cinthya próbálta csitítani párját, aki szemmel láthatóan nagyon ideges volt.