promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 sztárja tengerimalacot is akart készíteni a Hal a tortánban – szörnyű vacsorával kínozta meg a többieket
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tovább zakatol a Hal a tortán a Super TV2 csatornáján, amiben az Exatlon Hungary egykori játékosa, Mischinger Péter nem aratott fényes sikert.

Mindenhol igyekszik erősíteni a TV2, hogy továbbra is méltó ellenfele tudjon maradni a másik vezető kereskedelmi csatornának, vagyis az RTL-nek. Tegnap elindult a Párharc, ahol újra sztárpárok vesznek részt egy igazán kacifántos kalandban, de a Super TV2-n tovább pörög a Hal a tortán legújabb szezonja is.

Akik nem igazán követték mostanában, azokkal megosztjuk, hogy a műsor egyik újítása, hogy az aznapi vendéglátó Gáspár Beánál vásárol be, aki igyekszik a szakmai tudásával segíteni, de egy plusz feladattal meg is szokta nehezíteni a sztárok dolgát.

Nem könnyű elindítani a hetet a Hal a tortán műsorában, és az Exatlon Hungary egykori játékosa, Mischinger Péternek néha ki is csúszott az irányítás a kezéből a konyhában. A vendégek persze teljesen elájultak a TV2 sztárjának gladiátorok ihlette lakásdekorától, de hát ugyebár az étel volt a lényeg.

Gubbadtak a szemek, amikor Mischinger Péter egy tálnyi sáskával indított. Sári Évi a döbbenettől pár percig nem is igazán tudott megszólalni. Péter úgy volt vele, hogy ő szereti a sáskát, és meg akarta kóstoltatni a többiekkel is. Görgényi Fruzsina és rettegett attól, hogy a vendéglátó bogarakra építette fel az egész menüt.

Utána azonban érkezett a tatár beefsteak, ami nem volt befűszerezve, majd a Wellington bélszín, amit köztudottan elég nehéz tökéletesre elkészíteni. Mischinger Péter persze még egyszer sokkolta az embereket, mivel megosztotta mindenkivel, hogy alapból tengerimalacot akart volna készíteni. Görgényi Fruzsina rögtön visszavágott, hogy ő valószínűleg akkor állt volna fel az asztaltól.

Tengerimalacot még sosem szolgáltak fel a Hal a tortán műsorában, szóval a TV2 sztárja történelmet írt volna, de hát Mischinger Péter is bevallotta, hogy túlságosan aranyosak, és van, ami nem megy egyszerűen. Vendéglátóként nem tudott mindenkit levenni a lábáról, és csak 9 pontot kapott az estéért.

Érdekesség, hogy Mischinger Péterrel nem csak a gasztroműsorban találkozhatnak a nézők, mivel a Párharc című realityt is bevállalta a szerelmével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás