promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktor háza igazi álomotthon volt a Duna pusztítása előtt, brutális ahogyan fénykorában kinézett a most romokban álló ingatlan
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekes saját kezűleg építette meg a kétemeletes házat.

A 2023-as év utolsó hetét kétségkívül beárnyékolta a Duna áradása, ami jelentős károkat okozott országszerte. Az árvíz pedig a sztárokat sem kímélte, közülük is a legrosszabbul Varga Viktor járt akinek budakalászi házát és jurtáját is 20-30 cm-es magasságig elöntötte a Duna.

Az áradás következtében a híresség kedvenc halai közül hárman is elpusztultak az áradás miatt, őket pedig a Duna vizében helyezte örök nyugalomra. Erről a szomorú eseményről Viktor egy videót is közzétett a közösségi oldalán, melyről alábbi cikkünkben számoltunk be.

Az áradás után Varga Viktor az otthonában fogadta a Mokka riporterét, akit egy csónakkal vezetett körbe a térdig érő vízben, a birtok állapota pedig valóban egészen riasztó volt, ahogy a TV2 videójában is látszik.

A pusztítás azért is különösen fájó Viktor számára, mert a lenyűgöző kétszintes családi házat és a jurtát édesapjával közösen sajátkezűleg építették fel nemrégiben. Az ingatlan pedig egészen különleges volt még ép állapotában. Például az emeleti hálószoba teteje teljesen nyitott volt, így barátnőjével együtt a természet lágyölét is élvezhették nap mint nap.

Persze van egy szúnyoghálónk - ezt még a thaiföldi dzsungelben láttam, hogy baldachinnal védekeznek a szúnyogok ellen - ez tökéletesen működik. Hiszen a Duna-part is tele van mindenféle szúnyogfajtával

- ecsetelte ennek kapcsán korábban az énekes.

Az udvaron pedig ezen felül található volt még egy 40 fokosra felfűthető dézsa, szauna, és alakulóban egy kerti tó is, amelyben az énekes halai élték boldogan életüket a pusztító áradás előtt. Viktor és édesapja három éven keresztül dolgoztak a ház és a jurta felújításán, ami ugyan nem volt zökkenőmentes, de mégis sikerült egy igazán irigylésre méltó otthont létrehozniuk.

De hogyan is nézett ki az ingatlan fénykorában, az áradás előtt? Az énekes egykor szintén a Mokka stábjának mutatta meg a meseszép otthonát, ami akkor ugyan még nem volt készen de így is látszott rajta az a rengeteg munka, amit belefektettek a tökéletes kialakításába. Ez pedig az alábbi videóban meg is tekinthető.

Forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás