promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászolja kis barátait a Duna áradása után Varga Viktor, szörnyű felvételek érkeztek a vízben álló birtokáról
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Viktort sorra érik a csapások a Duna áradása miatt.

Az utóbbi napok hírei egyértelműen a Duna áradásáról szólnak, a helyzet pedig napról napra rosszabb, Budapest rakpartja már ezt megelőzően több helyen víz alá került, így a járművek és a gyalogosok elől is lezárták. A folyó a számítások szerint a tegnapi napon tetőzött, amiről Karácsony Gergely főpolgármester is beszámolt a közösségi oldalán. 

Az áradás pedig bizony hazai sztárjainkat sem kímélte, Varga Viktor például, aki egy jurtában élt barátnőjével arról számolt be, hogy egész otthonát elöntötte a víz, így lakhatatlanná vált.

Az énekest természetesen nagyon megviselték a történtek, Instagram-oldalán pedig nemrégiben egy újabb szörnyű hírről számolt be. Miután ugyanis Viktor budakalászi otthonát elöntötte az áradás, ennek következtében házikedvencei is a folyó martalékává váltak.

A híresség kedvenc halai közül hárman is elpusztultak az áradás miatt, őket tegnap este a Duna vizében helyezte örök nyugalomra. Erről a szomorú eseményről Viktor egy videót is közzétett a közösségi oldalán.

„Sajnos a csőrösök nem élték túl az éjszakát az áramhiány és az oxigén generátor nélkül a hordóban. Ha nem lettem volna önző és őket is hagyom úszni, talán túlélik, talán nem. Ez a legnagyobb veszteségem a három kis élet. A többi csak kő, fa, és textil. Egyedül erre nem voltam felkészülve”

- írta a felvétel mellé az énekes.

E mellett pedig kiderült az is, hogy a másik négy halat szerencsére sikerült megmenteni, őket átmenetileg az egyik barátja tavában helyezte el, aztán ha rendeződnek a dolgok, újra magához veszi majd őket.


Az áradás után Varga Viktor a mai napon otthonában fogadta a Mokka riporterét, akit egy csónakkal vezetett körbe a térdig érő vízben, a birtok állapota pedig valóban egészen riasztó, ahogy a TV2 videójában is látszik.


A jelenlegi hírek szerint egyébként a legtöbb helyen szerencsére már elkezdődött a Duna apadása; Komáromnál jelenleg 555 centiméter, Budapestnél 671, Bajánál 797, Mohácsnál pedig 777 centiméter magasan áll a folyó. A közösségi médiában ugyanakkor újabb megdöbbentő képek és videófelvételek kerültek fel a folyó elképesztő áradásáról, melyeket alábbi cikkünkben tekinthetsz meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás