promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis arca vörösre váltana, ha látná mit művelt bombázó lánya: érzékien mutatta meg csupasz cicijeit és egyértelmű ajánlatot tett annak, aki látja

Bruce Willis arca vörösre váltana, ha látná mit művelt bombázó lánya: érzékien mutatta meg csupasz cicijeit és egyértelmű ajánlatot tett annak, aki látja

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Hiába a gyász, Bruce Willis lánya most nem édesapjáról adott hírt, helyette magából mutatott meg mindent a kamerának.

Bár az utóbbi időben főképp szomorú hírek érkeztek Bruce Willisről, úgy tűnik, hogy a színész családja elfogadta a történteket. Többször posztolnak a színészről és igyekeznek korrekten tájékoztatni az aggódó rajongókat, de akármennyire is nehéz ez az időszak, az élet megy tovább. Ezt bizonyítja szeretett lánya is, aki közösségi oldalán kivételesen nem édesapjával közös fotót mutatott.

Scout Willis, Bruce Willis 32 éves lánya eddig sem volt túlzottan szégyenlős, az Instagram-fotói legalábbis erről árulkodnak. Rendszeresen jelenik meg lenge öltözékben, melyek általában nem bíznak túl sokat a képzeletre, és szemmel láthatóan egyáltalán nem zavarja, ha az emberek rajta legeltetik a szemüket.

Járt már fotózáson horgolt ruhákban, melyeken akkorák voltak a lyukak, hogy hibátlanul kivehető volt, mi rejtőzik alatta, éneklés közben pedig nagyon szeret semmit sem takaró ruhákban vonaglani a kamera előtt.

A nő pár évvel ezelőtt is félmeztelenül ünnepelte születésnapját: akkor éppen a 30. szülinapját ünnepelte, melynek alkalmából ledobta a textilt és megszabadult melltartójától. Azt nem tudni, hogy családja hogyan vélekedik szabados megjelenéséről, de annyi biztos, hogy ő nagyon élvezi ezt.

A fiatal nő nemrég vágott bele zenei karrierjébe, sőt, első lemeze is úton van, amihez persze némi marketing is szükséges, ezt pedig a maga módján el is találta. A közösségi médiában reklámozta előadását, és minden követőjét arra buzdította, hogy bulizzanak vele New Yorkban.

Az alább látható Instagram-fotón Scoutnak csak egy centivel kellett volna feljebb emelnie a kezét, hogy semmi se takarja formás kebleit, de így sem panaszkodhatnak a követők, hiszen elég pikánsra sikeredett a fotó. Melltartót és pólót elfelejtett felvenni, helyette egy kigombolt blézer mellett döntött, miközben hátradobta a haját. A pikáns fotót ide kattintva lehet megtekinteni.