promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Könnyesre röhögtük magunkat Mucsi Zoltán legújabb káromkodós reklámján
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mucsi Zoltán egy újabb káromkodós reklámmal tért vissza.

Mucsi Zoltán hazánk egyik kiváló színésze, aki a színpadon és mozgóképen is kiemelkedő alakításokat nyújt mindig. Legtöbben Jancsó Miklós filmjei miatt emlékeznek rá, hiszen a legendás rendezőnek köszönhetjük az ezredforduló két legviccesebb figuráját, Kapát és Pepét. Mucsi Zoltán olyannyira összeszokott ezeken a forgatásokon Scherer Péterrel, hogy aztán később is több filmben, illetve reklámfilmben is feltűntek együtt. Kapaként és Pepeként játszottak például az Egy szoknya, egy nadrág-ban, az Egy bolond százat csinál-ban, illetve a Papírkutyák-ban, aztán közösen reklámozták a Corvinus egyik programját is.


Mucsi Zoltánról sokan azt hiszik, hogy egy közönséges, ordenáré ember, hiszen sokszor kap olyan szerepet, amiben válogatás nélkül, kacifántosan káromkodik, de sokan vannak, akik pont ezek miatt a jelenetek miatt szeretik őt. Hatalmas kedvencnek számít például ebben a műfajban a villanyszerelős kisfilm, vagy az a reklám, amiben Mucsi Mikulásnak öltözve szenvedi be a matracot a kéményen, miközben a gyerekek füle hallatára káromkodik.


Érdekes, hogy a színész a való életben nagyon keveset káromkodik; egy korábbi interjúban árulta el, hogy bár a mindennapi életben nem csak finom kifejezéseket használ, ettől függetlenül nem beszél ordenáré módon. Hozzátette, hogy a káromkodást nem ő találta fel itthon, és bizony azon a véleményen van, hogy manapság sokszor olyan szavakkal illetik a BKK-ellenőröket a tömegközlekedési eszközökön, amikhez képest az ő villanyszerelős monológja egy ministráns reggeli imája.

Mucsi Zoltánnal viszonylag régen készült már olyan reklám, amiben káromkodott volna, de most május elején felkerült az Agro Electro Magyarország új kisfilmje, amiben egy villanypásztort reklámoznak. De nem akárhogyan, hiszen Mucsi Zoltánt kérték fel, hogy játsszon el benne egy részeges, káromkodós férfi karaktert, a végeredmény pedig egészen frenetikus lett.

„Amióta Mucsi gazda megvette az Agro Electro villanypásztort, Bögrének sem kell idegeskednie, hogy az állatok megszöknek, vagy a vadak leteperik a termést!”

- írta a videójához az Agro Electro.

Mucsi természetesen ebben a videóban is brillírozik, egyszerűen képtelenség röhögés nélkül végig nézni.

Mucsi Zoltán és a villanypásztor - Bögre a “kitűnő” munkaerő! Amióta Mucsi gazda megvette az Agro Electro...

Posted by Agro Electro Magyarország on Friday, April 26, 2024
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás