promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis két filmjét is megbánta, de nem fogod elhinni, melyiket
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bruce Willis azóta is restelli magát emiatt a két filmje miatt.

Bruce Willis számos olyan filmet csinált, amire büszke lehet - ilyen például a Hatodik érzék, A sebezhetetlen, az Armageddon, a Ponyvaregény, vagy a Die Hard, de a visszavonulása előtti években elég sok olyan produkcióhoz adta a nevét, ami valljuk be, nem méltók hozzá, és nem biztos, hogy szívesen újranéznénk.

A súlyos betegségben szenvedő hollywoodi sztár elképesztően sok olyan futószalagon gyártott akciófilmhez adta mostanában a nevét, ami az egyszer nézhető kategóriát sem ütötte meg.

Számos világsztár beszélt már arról valamilyen interjúban, hogy melyek azok a filmek, amiket megbántak. Korábban Sylvester Stallone és Robert De Niro is őszintén elárulta, hogy melyik alkotásuk miatt szégyellik magukat, de Bruce Willis sem tartotta magában, hogy melyik filmje miatt restelli magát.

A színész ráadásul nem is egy, hanem rögtön két produkcióját is megemlítette, ráadásul az egyiket pont a Die Harddal egyidőben készítette.

„Noha annak idején elhatároztam, hogy kizárólag olyan filmekben veszek részt, mint a 12 majom vagy a Ponyvaregény, az Árral szemben és Naplemente miatt restelkedve hajtom le a fejem a mai napig”

- fogalmazott annak idején Bruce Willis.

Utóbbi egy western-elemekkel kiegészített bűnügyi paródia volt, amiben Willis egy westernhősöket játszó filmsztárt alakított. Az Árral szemben pedig egy 1993-ban bemutatott akcióthriller volt, amiben a színész Sarah Jessica Parkerrel és Tom Sizemore-ral együtt játszott.

Bruce Willis-nek legutóbb A bérgyilkos című akcióalkotását mutatták be, de csakúgy, mint a többi, mostanában debütált értékelhetetlen trashfilmje, ebben sem volt sok köszönet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás