promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliók bámulják áhítattal a lenge öltözetű traktoros lányt, aki a fülkében van igazán elemében
Borítókép:  YouTube / Killercrock88
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kemény meló egész nap a traktorban, ne gondoljuk, hogy könnyű dolga van!

Giulia Tonello nem ismer tréfát, amikor a traktorozásról van szó, a fiatal lány látszólag nagyon otthonosan mozog a földeken, ám ne legyen kétségünk, komoly gyakorlat van minden mozdulata mögött, ez világosan látszik a videóin is.

A mezőgazdász lány traktorfülkében készített videóit tízmilliók nézték már meg, gyakorlatilag Giulia volt az első, aki meghonosította a YouTube-on a hasonló kontenteket, melyek azóta gombamód elszaporodtak.

Itt éppen az olaszországi Asolo dimbes-dombos vidékein dolgozik Giulia, aki egy Fentd Favorit 920-as fülkéjében ül, ami már önmagában is meglehetősen komoly dolog, lévén elég nagy értéket képvisel, használtan is mintegy 15-20 millió forintot kóstál.

A parcellák ránézésre is igen változatosak, próbára téve a traktorosok képességeit a szántóföldön. Így aztán jár a kalapemelés Giuliának, aki egyébként teljes állásban a családi vállalkozásban dolgozik, és bérmunkában vállalja a földművelést.

Nem mellesleg agrártudományi diplomával is rendelkezik, így tehát tudását nem csupán a földeken szerzett tapasztalatok, hanem kapcsolódó tanulmányai is gazdagították. Giulia a legnagyobb szenvedéllyel űzi hivatását, amit persze a hozzászólásokban is megjegyeznek, mint többen is írják, valóságos rocksztárként terelgeti a mezőgazdasági gépeket.

„Egy farmon nőttem fel, a legkeményebb fizikai munkákat itt végeztem életemben. Nem érdekel, hogy hogyan öltözik, vagy hogy hogy néz ki, ennek a fiatal nőnek hihetetlen képességei vannak. Teljesen le vagyok nyűgözve” – írta egy lelkes követője az amerikai Arizonából.

Giulia videója alá csak úgy záporoztak az elismerő kommentek, sokan megköszönték neki és a mezőgazdászoknak a kitartó munkát, melynek hála étel kerülhet az asztalokra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás