promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Részegséggel vádolták meg Szulák Andreát a mentősök egy totálkáros karambol után, ez lett a sorsa az első fizetéséből vásárolt csodajárgánynak

Részegséggel vádolták meg Szulák Andreát a mentősök egy totálkáros karambol után, ez lett a sorsa az első fizetéséből vásárolt csodajárgánynak

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nem minden az, aminek látszik, ezt bizonyítja Szulák Andrea története is.

Szulák Andrea nemrég azzal került címoldalra, hogy egy váratlan bejelentést tett az Instagram-oldalán, mely mindenkit meglepett. Senki sem számított ugyanis arra, hogy a Máté Péter-díjas magyar énekesnő egyik pillanatról a másikra bejelenti, elbúcsúzik a hatalmas népszerűségnek örvendő Menopauza című előadástól, ezzel együtt pedig a Játékszíntől is.

Az énekesnő döntése mindenkit megdöbbentett, hiszen 20 évad után döntött a búcsú mellett, ugyanakkor a közösségi médiás bejelentése alatti kommentszekciót ellepték a pozitív megjegyzések, a rajongói maximális támogatásukról biztosították a még mindig fiatalos művésznőt. 

Szulák Andrea legutóbb a Vendégoldal nevű YouTube-csatorna vendége volt, ahol egészen meglepő és eddig nem ismert részleteit osztotta meg az életének, többek között egy régi emléket, amit ha nem ő mond el, talán nem is hiszünk el, annyira szürreálisnak hat.

A műsorvezető elárulta, meg akarta valósítani ifjúkori álmát, és sikerrel is járt: első külföldi fizetéséből megvette akkori álomautóját, egy Polski Fiat 126-ost, s röpke pár óráig úgy tűnt, ő a legboldogabb ember a világon. Aztán történt valami egészen váratlan és meghökkentő:

"Nagyon vágytam egy kicsi autóra, ezt vettem az első olyan fizetésemből, amit külföldön énekeltem és sose felejtem el, hogy Mikulás napján délelőtt átvettem és délután totálkárra törtem."

Habár első ránézésre mindenki azt gondolhatná, figyelmetlen volt és emiatt okozott balesetet, ez nem is állhatna távolabb a valóságtól. Az igazság ugyanis az, hogy 

az énekesnő egyetlen pillanatra levette a tekintetét az útról, csak arra az időre, amíg megpróbálta lehalkítani a rádiót, ám ekkor megtörtént a baj és egy villanyoszlopnak csapódott vadonatúj autójával.

A helyszínre kiérkező mentősök sem hittek neki és meggyőződésük volt, hogy alkoholt fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült. Erre ő a rá jellemző humorával reagált és azt mondta a mentősöknek, hogy "de hát körültekintés nélkül lépett elém a villanyoszlop", mire ők is nevetésben törtek ki.

Végül bevitték a kórházba megfigyelésre, ám eközben édesanyját is értesítették a történtekről, aki tajtékozott. Az lett a vége, hogy az énekesnő a következő fél évben megkeresett összes pénzét arra költötte, hogy megjavíttassa az autót, mert mint kiderült, se a motornak, se a futóműnek nem lett baja, ellenben a kasztnit egy az egyben cserélni kellett.