promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szulák Andreát így még nem láttad: szexi táncot lejtett a színpadon
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szulák Andrea fiatalon elképesztően dögös volt, a férfiak a lábai előtt hevertek. 

Szulák Andrea nemsokára már a 60. életévét tölti be, de ennek ellenére még mindig elképesztően csinos és szép nő. Ebből adódik, hogy fiatal korában elképesztően dögös volt, ezzel együtt a férfiak kedvence is.  Most napvilágra került egy felvétel, amelyen jól látható mennyire különleges szépség volt a színész-énekesnő pár évtizeddel ezelőtt.

A TikTok-ra került fel egy videó nemrég, amelyben Markos György oldalán énekelte a Cha Cha Cha című dalt. Ám alig lehet őket felismerni, főleg Andreára, akinek akkoriban rövid haja volt. 

Akkoriban fiúsan rövid, pixie-frizurát hordott, ami elképesztően jól állt neki. A csinos, pánt nélküli ruhájáról nem is beszélve, amiben elképesztően szexi volt. Hosszú lábaiért és csábos tekintetéért pedig egyszerűen megvesztek a férfiak. A felvételt korábban Szulák Andrea is megosztotta Instagram-oldalán, amely láttán a pályatársai is elképedtek. Peller Anna szexistennőnek nevezte, Csonka András pedig megjegyezte, hogy Andinak a cha-cha-chak mindig nagyon ment.

A merészebb megjelenés sosem állt távol tőle, több albumának borítóján is sokat mutató, dekoltáltabb darabokban látható. Manapság sem veti meg az ilyen darabokat, többször jelentkezik Instagram-oldalán is ilyenfajta képekkel. Ám ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy mindent megmutat magából, inkább a nőiességét hangsúlyozza.

Szulák Andrea sokáig külföldön volt vendég tánczenész, majd 1990-től 1991-ig a kettészakadt Neoton Família Neoton elnevezésű formációjának énekesnője volt. Karriere során a Máté Péter-díjat is megkapta. A színészet a mai napig jelen van az életében. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás