promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szulák Andrea bebizonyította, hogy soha nem késő - szerelmes a színésznő
Borítókép:  YouTube.com/Liluland (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szulák Andrea bevallotta, hogy rátalált a szerelem és többé nincsen egyedül.

Mindannyian vágyunk arra, hogy tartozzunk valakihez, vagy valakikhez. Ezért keresünk kapcsolódásokat mindenhol az életünkben. Vannak olyanok, akiknek a szerelem hatalmas jelentőséggel bír, és vannak, akik inkább a barátaik felé fordulnak. Egy biztos, soha nem késő mély emberi kapcsolatokat kialakítani - és ezt most Szulák Andrea is bebizonyította. 

Igaz, nem eresztette bőrére a mondanivalóját, de azt egyértelműen kijelentette: rátalált a szerelem.

Sok-sok nehézség érte a színésznőt az elmúlt időszakban, de szerencsére már nem egyedül kellett megbirkóznia az eseményekkel, mint azt elmesélte. Azt azonban leszögezte, hogy párja személyéről nem szeretné ha lehullna a lepel. 

„Nem leszünk címlapon, de nem vagyok egyedül” 

– jelentette ki Szulák Andrea Mága Jennifer műsorában.

Habár a színésznő világossá tette, hogy nem fognak közösen mutatkozni, de követőinek nagy része így is nagyon boldog, hogy 57 évesen is megtalálta a szerelem útját Andrea. A híres magyar előadó az önbizalmával kapcsolatban is megosztott néhány gondolatot:  

„Ami igazán számít, hogy méltóságteljesen öregedjek meg, hogy igényes legyek, hogy adjak magamra, illetve, hogy harmóniát, egyensúlyt tartsak fenn az életem minden területén.”

Azt is elárulta, hogy most igazán ötven felett jutott el ahhoz az önbizalomhoz, aminek köszönhetően elfogadta ráncait, plusz kilóit és összességében önmagát. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a színésznőre rátalált a szerelem. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás