promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rémisztő dolog terjed éjjelente a parkolókban, furcsa emberek lepik el a környéket

Rémisztő dolog terjed éjjelente a parkolókban, furcsa emberek lepik el a környéket

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Egy pár csak csillagot nézni indult, végül szinte elmenekültek onnan.

Ki gondolná, hogy egy éjszakai, romantikus randevú is ijesztő fordulatot vehet, márpedig egy Threads-bejegyzés szerint pontosan ez történt egy fiatal párral, akinek autója körül az éjszaka közepén egy idősebb férfi kezdett el ólálkodni.

A pár hölgytagja egy teljesen szokványos bejegyzésbe kezdett a közösségi oldalon, miszerint felvették egy barátjukat, akinek lerobbant a motorja. Hazafelé elmesélte, hogy egy gyönyörű parkba tartott, ahová gyakran ellátogat, ám sötétedés után inkább gyorsan hazamegy, mert elkezd megtelni furcsa emberekkel a közeli parkoló.

A lány kíváncsian kérdezte, hogy mi ennek a jelenségnek az oka, amely egyébként nevet is kapott, „doggingnak” hívják:

„Kedvesen elmosolyodott és felvilágosított, hogy a dogging annyit takar, hogy párok vagy egyedülálló emberek kortól függetlenül eldugott parkolókban szexuális partnereket keresnek, egymást nézik az autóból aktus közben vagy pedig villogással jelzik, hogy a velük szemben álló autóban lévő utasokkal partnert cserélnének.”

„A párommal azonnal egymásra néztünk, ugyanis nagyjából két hónappal ezelőtt egy vasárnapi éjszakán egy órát autóztunk egy semmi közepén lévő éjszakai csillagfigyelő pontra, nappal pedig túrázni járnak oda az emberek. Amikor megérkeztünk hajnali 1 körül meglepetten konstatáltuk, hogy rajtunk kívül van még 5 másik autó az egyébként viszonylag kicsi parkolóban az erdő közepén.”

„Leparkoltunk, majd átálltunk máshová mert nem láttunk jól. Nagyjából 10 perccel később egy idősebb fazon minden ok nélkül átparkolt mellénk és egyfolytában az ablakunkat bámulta, hiába van az összes ablak lesötétítve, aztán többször kiszállt és járkált a kocsija körül a korom sötétben. Meg is jegyeztem viccesen, hogy eléggé sorozatgyilkos benyomását kelti. Ezzel párhuzamosan a mögöttünk parkoló autó meg folyamatosan villogtatta a reflektorát ránk és kezdett nagyon zavaróba átmenni az egész.”

„Tanakodtunk, hogy mi van az emberekkel aztán egy óra után véget vetettünk a terrornak és haza indultunk. Azt hiszem ma mind a ketten választ kaptunk teljesen véletlenül a jelenség okára. Nincs baj ezzel a jelenséggel, de legközelebb nem erőltetjük az eldugott parkolós csillagnézést.”