promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Randin verte át a fiatal magyar lányt külföldi partnere, a szörnyű élményt nem bírta magában tartani

Randin verte át a fiatal magyar lányt külföldi partnere, a szörnyű élményt nem bírta magában tartani

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Elmesélte, hogy másoknak már ne kelljen hasonló borzalmakat átélnie.

 

A Tinder nem éppen a minőségi randilehetőségek melegágya, ezt valószínűleg már sokan megtapasztalták. A kalandozások terepe ugyanakkor akár még izgalmas is lehet, főleg, ha nem várunk túl sokat az alkalomtól, csak szeretnénk kikapcsolódni és jól érezni magunkat.

Ez nem mindig sikerült, sőt, esetenként egyenesen bizarr élményekkel gazdagodnak azok, akik egy kép és pár mondat alapján belemennek egy találkába. Hasonló dologról számolt be egy fiatal magyar lány is, akinek jól indult ugyan a randija, ám aztán csúnya vége lett, és teljesen érthető módon faképnél hagyta a pofátlan srácot:

„Egy Ross nevű brit sráccal elkezdtem beszélgetni. Azt mondta egyetemen tanít, szeret olvasni és utazni. Találkoztunk, beültünk egy ír pubba. Ő sört ivott én egy limonádét. Megyünk fizetni, veszem elő a tárcám, neeem, ő meghívott. Menjünk el enni! Beültünk egy étterembe, a fél étlapot megrendelte, majd 1 órán át magáról beszélt, mint kiderült szerinte minden nő k***a, mert a nők miatt nem tudott a médiában érvényesülni. Mellesleg nem tanít egyetemen, hanem angolt tanít ovisoknak”

– kezdte már erős felütéssel a Japánban élő magyar lány.

„Ja és van egy japán barátnője. Na mondom, akkor miért vagy fent Tinderen? Mert a lánynak kicsi a melle. És néha kell valami új (vagyis 2 nagy mell). Mondtam neki, hogy ideje menni, késő van. Kikérte a számlát, rámnéz: az előzőt én fizettem, ezt most fizesd te! Szóval ő fizetett 2000 jent, elém pedig letettek egy 16 ezer jenről számlát. Mivel Japánban nem mertem elkezdeni veszekedni, kifizettem. Felkaptam a cuccaimat, hogy otthagyom, mire ő: átjössz hozzám? Fizetem a taxit! Hell no!”

– fűzte hozzá a lány.

Így nem elég, hogy egy borzasztó emberrel sodorta össze a Tinder, hanem még egy 36 ezer forintos számlát is kapott a nyakába, egy limonádéért cserébe. Kínos szituáció, továbbra is csak óvatosan a netes társkereséssel!