promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Merész toplistát adott ki a Tinder, amitől garantáltan tátva marad a szád
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világ egyik legnépszerűbb társkereső oldala most lerántja a leplet melyik szmájlik a legnépszerűbb a felhasználók körében. Annyit elárulunk, hogy ez nem egy lila padlizsán. 

Az ember társas lény és szűntelen keresi az igazit. Talán ezért is van, hogy napjainkban egyre nagyobb teret hódít az online ismerkedés. Ha a kedves olvasóink a szívükre teszik a kezüket, biztosak vagyunk benne, hogy már a jópáran regisztráltak valamelyik társkereső applikációra, azzal a feltett szándékkal, hogy megtalálja az igazit, esetleg beszélgessenek, flörtöljenek valakivel. Magyarországon is talán az egyik legnépszerűbb ilyen oldal a Tinder.

 Most sokak meglepetésére, a Tinder lerántja a leplet, hogy melyek a szinglik által használt legnépszerűbb szmájlik a társkereső alkalmazásában. Nézzük, hogy a kedves olvasóink, magukra ismernek-e?

A pimasz padlizsántól a barátságos mosolygós arcokig az emojik ma már mindennapi kommunikációnk alapvető részét képezik. A hangulatjelek manapság különösen népszerűek és ezt bizonyítja, hogy a Tinder felhasználók 81 százaléka választotta valamelyik kedves karakter használatát, hogy üzenjen partnerének vagy éppen saját magáról leírást adjon.

A Tinder most felfedte a tagjai által használt legnépszerűbb emojikat a társkereső alkalmazásában.

Az „örömkönnyes arc” a lista élén áll, melyet a párkeresők előszeretettel felhasználjuk profiljuk szerkesztésénél, hogy ezzel jelezve, hogy olyan társat keresnek maguk mellé, aki meg tudja nevettetni őket.

Ez talán nem is csoda, hiszen ki nem szereti az önfeledt pillanatokat kedvesével. 

A többi népszerű emoji azonban az előzőnél valamivel rejtélyesebb jelentéssel bírnak. Ezek a hangulatjelek nem csak a Tinderen, de a mindennapi kommunikációban is rendkívül népszerűek. De most nézzük a topplistásokat:

A legnépszerűbb emojik a Tinderen:

1. Örömkönnyes arccal

2. Vállat vonó személy

3. Kacsintó arc

4. Szellem

5. Két szem

Nálad is ezek a legnépszerűbb emojik?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás