promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
2400 kilométert utazott a lány egy randiért – felültették
Borítókép:  PICDN
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha imádod a love-sztorikat, akkor ez a cikk lehet kissé szívbemarkoló lesz számodra. Egy amerikai nő randija ugyanis csúnya felültetéssel végződött. Ami még rosszabb, 2400 kilométert utazott azért, hogy ezt megtudja. 

Jasmine Triggs nem vágyott másra, csak egy társra. Így hát – ahogy emberek milliói – az internetet hívta segítségül, hogy párt találjon magának, ahol egy texasi férfi személyében rátalált a szerelem. Egy hete chateltek már egymással, mikor a fiú meghívta magához a 2400 kilométerre élő Jasminet, akinek azt is felajánlotta, hogy kifizeti az utazását. 

A nő azonnal belement a találkozóba, de indulás előtt rossz érzés töltötte el, mert a férfi a korábban megszokottakhoz képest, szűkszavú volt. 

Telefonált is neki rögtön, de az áhított szerető megnyugtatta, hogy nincsen semmi baj, a reptéren fogja várni. Jasmine az utazás előtti napon még írt a fiúnak, aki innentől kezdve nem válaszolt. A nő azzal nyugtatta magát, hogy biztosan éppen alszik, így eltökélve ült repülőre, de nem kellett volna. 

A texasi férfi ugyanis soha többet nem válaszolt a lánynak, sőt még a számát is letiltotta. A felültetett nő azóta sem tette túl magát a történteken.

„Vagy azt hitte, hogy ez vicces, vagy felesége vagy barátnője van. Az sem biztos, hogy tényleg Texasban lakik”

– nyilatkozta Jasmine.

Az internet népe hamar felkapta a csalódott lány posztját, aminek eredményeképpen a férfi újra felbukkant. Persze mindent tagadott, de pechére a nő kifotózta szinte az összes beszélgetésüket a chat-ablakból. 

Jasmine a történet után azt javasolja:

„Mielőtt találkoznál a neten megismert kiszemelteddel, előbb videóhíváson keresztül is lássátok egymást, hogy megbizonyosodhass arról, hogy valóban létezik és hajlandó felvállalni magát előtted”

– írja posztjában.

Neked is van hasonló történeted vagy ismersz olyat akivel ez megtörtént? Oszd meg velünk Facebook-kommentben!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás