promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Velük nem szívesen randiznak a magyarok, ezek a szakmák csapják ki a biztosítékot a párkeresőknél

Velük nem szívesen randiznak a magyarok, ezek a szakmák csapják ki a biztosítékot a párkeresőknél

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Furcsa elvárásaik vannak egyeseknek, ám olyanok is akadnak, akik csak nem akarnak izgulni leendő párjukért.

 

Hiába állnak ma már rendelkezésre olyan appok, amik rapid gyorsasággal elénk sodorhatják életünk nagy szerelmét, bizony könnyen belefuthatunk kellemetlen helyzetekbe, főleg ha az egyik, vagy a másik fél elvárásai nem passzolnak – és itt most nem a külsőségekről lesz szó.

Az ugyanis egy dolog, ha valaki külsőre és személyiség szempontjából is szimpatikus, ettől még lehetnek olyan – divatos szóval élve – red flagek, melyek miatt még azelőtt véget érhet az ismerkedés, mielőtt igazán elkezdődne.

Ezúttal a Threads nevű új Meta alkalmazáson néztünk körül, ahol a magyarok között rögtönzött közvélemény-kutatást tartottak, hogy melyek azok a szakmák, melyek egyeseknél azonnal kizárják a párkapcsolat, vagy akár már a randi lehetőségét is.

Nagyon sokan írták a tűzoltókat-katonákat, és nem a hivatás miatt, hanem mert nagy veszélynek vannak kitéve, a hölgyek közül pedig többen is írták, hogy nem szeretnének állandóan azon izgulni, hogy mikor esik baja a párjuknak, vagy épp mikor kell harcba indulniuk.

Meglepően sokan hozták fel a vendéglátást is, mégpedig azért, mert nehezen egyeztethető a munka-magánélet, előfordulhat az éjszakai, hétvégi munka. A fotóst is gyakran emlegették – főleg a hölgyek – hiszen attól tartanak, hogy egy-egy modell elcsábítja a kamera másik felén álló felet.

De volt olyan is, aki általánosságban fogalmazott:

„Minden olyan foglalkozás, ami rendszeres, többnapos elutazgatással jár, vagy bármikor elrángathatják az előre megírt beosztásán kívül is a vacsoraasztaltól. Mármint behívhatják, nem egy tízperces telefon verné ki a biztosítékot”

– írta egy hozzászóló.

Egészen furcsa dolgokat is írtak egyesek, mint például boncmester, vagy éppen a politikusok – utóbbihoz csak annyit kommentáltak, hogy nem tudnának megbízni bennük. Más azonban úgy vélekedett, hogy nem a szakmája határoz meg egy embert, és attól még lehet értékes személyiség, hogy a munkája számunkra nem szimpatikus.