promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alföldi Róbertnek egyetlen mondatot mondott a szerelme, aki elhagyta: megtörten beszélt kurdarcba fulladt párkapcsolatáról
Borítókép:  Youtube - Telexponthu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alföldi Róbertet annyira összetörte a dolog, hogy ezt végül már nem tudta magában tartani.

Alföldi Róbert a magyar közélet egyik legaktívabb szereplője: hosszú évek óta célkitűzése, hogy kulturális és morális változásokat érjen el, színházi emberként pedig nem áll tőle távol a dráma és a teátrálisság sem. Mindezek ellenére aligha akad még egy olyan híresség hazánkban, aki ennyire titkolná a magánéletét: szerelmi életéről gyakorlatilag soha semmit nem árult el, azonban legutóbbi személyes hangvételű könyvében, mely egy Csáki Judittal készült interjúkötet mégis elárult egy részletet egy korábbi, fájdalmas szakítással végződő (feltehetően időrendben az utolsó) párkapcsolatáról.

Elmondta, hogy ez a párkapcsolata két évig tartott és összességében kedvesen emlékszik vissza a partnerére. Alföldi szavai alapján úgy tűnik, hogy a férfi civil foglalkozást végzett, nem ismert, vagy művészemberről volt szó. Állítása szerint egy ideig vették az akadályokat, amit a színész rendező ismertsége és a színházi teendők által nem éppen átlagos időbeosztás okozott, azonban egy idő után párja mégis belefáradt ebbe.

A különösen nehéz időszakot, amit a szakítás követett, vélhetően egy színházi darab főpróbahete előzhette meg, amikor is Alföldi teljes figyelme a munkájára irányul és a próbák, valamint a darab csiszolgatása minden idejét és figyelmét követelik.

Alföldi bár sajnálja a történteket, mégis: a színház neki az első, így nem tudott volna másképpen viselkedni. Azt azonban megbánta, hogy az ő szóhasználatával élve bántóan és tisztességtelenül viselkedett egykori kedvesével, aki amikor elhagyta, egyetlen mondatot nem intézett hozzá, melyben benne lehetett minden fájdalma és sérelme:

Nem akarok az árnyékodban élni.

Alföldi Róbert Rajtam nem múlt című könyvét egyébként sokan dicsérték, állítólag egy nagyon személyes, informatív, gondolatébresztő kötetet tarthat a kezében az olvasó. Alföldi önmaga is szereti a könyveket és költeményeket, a Költészet napjára például ezzel az Ady verssel készült, ami mögött megint csak felsejlik némi társadalomkritika:

Ady Endre: A Mindegy átka

Április 11 - a költészet napja Ady Endre: A Mindegy átka

Posted by Alföldi Róbert on Wednesday, April 10, 2024

Forrás: colore.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás