promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter bicskája beletört az interjúba, egy mondattal hallgattatták el: ilyen még nem fordult elő a műsorvezetővel, ismert tévés szereplő izzasztotta meg a Frizbiben

Hajdú Péter bicskája beletört az interjúba, egy mondattal hallgattatták el: ilyen még nem fordult elő a műsorvezetővel, ismert tévés szereplő izzasztotta meg a Frizbiben

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Hajdú Péter inkább jobbnak látta, hogy nem kérdezősködik tovább.

Hajdú Péter az évtizedes televíziós karriere során már több száz interjút készített az élet legkülönbözőbb szegmenseiből érkező emberekkel, számos élettörténet feldolgozásában vállalt szerepet. A híresen erős keresztkérdéseiről híres tévés számára kevés ember jelentett kihívást, ám két új generációs celeb ebbe a kategóriába került.

Hajdú Péter ugyanis a Ripostnak adott interjújában megnevezte, hogy a Kőgazdag Fiatalok nevű műsor két szereplője, PSG Ogli és Herceg Csabi voltak azok, akik igazán feladták számára a leckét, utóbbinál a műsorvezető arra kereste a választ a legutóbbi Frizbi TV-ben, hogy honnan van ennyi pénze, ez pedig nem volt egyszerű:

„Mindenkinek máshol van a gazdagság mércéje, de a Ferrari, amivel Kőgazdag Csabi érkezett, az valóban azt sugallja, hogy elég jól el van eresztve a srác. Persze a forgalmiját nem láttam, de mivel a saját bevallása szerint nincs cége és vállalkozása, lízingről szó sem lehet”

A műsorvezető megjegyezte, hogy a ruhadarabjain is látszott, hogy az átlagfizetésnél többe kerülnek, így pontosan lehetett tudni, hogy nem csak duma a rengeteg pénz: éppen ezért akarta kideríteni, hogy ez a rengeteg pénz valójában honnan van. Hajdú azonban egy idő után érezte, csak felesleges köröket ró, nem fogják neki elárulni a fényűzés forrását:

„Csabi nagyon nem akarja, hogy bárki tudja, mivel keresi a kenyerét, vagy inkább a kenyérre való lazacát és kaviárját. Én persze próbáltam kiszedni belőle legalább valami kevés infót, de ő ellenállt. Annyit mondott, hogy vannak barátai, és itt éreztem, hogy engednem kell a szorításból”

Hajdú ugyanakkor megjegyezte, hogy nagyon hasonló volt a „Kis pénz, kis foci” mondatával internetes mémmé váló PSG Oglival az interjú, viszont egy fontos különbség volt, amit nevetve mesélt el:

„Déja vu érzésem volt a beszélgetés alatt, hiszen nem is túl régen volt vendégem PSG Ogli, aki szintén nem akarta elárulni, miből tudja fenntartani azt az életvitelt, amit igen látványosan folytat és ami tulajdonképpen híressé tette. Igaz, Csabit végig lehetett érteni, míg Ogli esetében néha kihívást jelentett felfogni, hogy miről is beszél”

A műsorvezető azzal zárt, hogy kétségtelenül hatalmas Csabi önbizalma, Magyarország legnagyobb sztárjának és legsikeresebb fiataljának tartja magát, de szerinte példaképnek korán sem lehet nevezni. Példának Friderikusz Sándort, Szabó Győzőt és Szoboszlai Dominiket hozta fel, akiknél szerinte a siker egyenlő a tanulással és a kemény munkával.

Ha meg akarod tekinteni a Hajdú Péter-Kőgazdag Csabi interjút, azt erre a videóra kattintva teheted meg: