promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kőgazdag fiatalok: PSG Ogli luxusotthonát egy izomkolosszus verte szét, kapott a berendezés rendesen
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tovább zakatol a TV2-n a Kőgazdag fiatalok, amiben PSG Ogli luxusotthona megint kapott egy pofont.

Az RTL inkább a Való Világgal szokta hergelni a közönséget, most pedig ugyanezt fogja elérni a Kőgazdag fitalaokkal a TV2. A realityben ugye nyolc olyan ifjonc életét követhetjük végig, akik még talán alvás közben is tudnak pénzt szórni teljesen feleslegesen.

Rich Kids című reality magyar mutációja természetesen nem nyerte el igazán a nézők tetszését. Ez nem is csoda, mert nehezen lehet azonosulni a főszereplőkkel, akik nem igazán motiválni akarnak, csak igyekeznek bemutatni azt, hogy náluk már a pénz tényleg nem számít.

Jákob Zoltánt szinte már az egész ország ismeri. A Crystal Nails alapítója a semmiből építette fel a birodalmát, és tanulással, valamint nagyon kemény munkával lett milliárdos. Hazánk 39. leggazdagabb embere múltkor elmondta, hogy ő abszolút nem erre tanítja a gyerekeit, amit a műsor tükröz. A lányai és a fia sosem vág fel semmivel, hiába van ott az a rengeteg pénz.

A lényeg, hogy Jákob Zoltál egyáltalán nincs ott a műsor rajongói között. A legendás Crystal Nails megalkotója hamarosan szerepelni fog a TV2-n, mivel bevállalta a Nagy Ő című realityt, hogy megtalálja a szerelmet. Érdekes lesz látni az üzletembernek egy másik arcát.

PSG Oglit már ismerhetik a nézők, aki mondjuk anno 14 millió forintos szettben ült be Hajdú Péterrel beszélgetni. A Kőgazdag fiatalokban már egyszer szétszedték teljesen az otthonát egy buli után, ami miatt káromkodva borult ki.

Most PSG Ogli otthonában Papacita szabadult el. Az izomkolosszusnak kicsit gyenge minőségű volt a PSG Ogli által hozott bokszzsák, pár ütés után lerúgta a helyéről, amit a csillár bánt a leginkább, ami állítólag nagyjából tíz millió forintba kerül. A TV2-n ma este természetesen folytatódik a kőgazdag móka a Séfek séfe után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás