promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
PSG Ogli a TV2 legnagyobb balhéját hozta össze, most előjött az agresszív énje
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kőgazdag fiatalok sztárja, PSG Ogli teljesen kiborult, de valószínűleg a TV2 is erre számított.

Az RTL-nél általában a Való Világ szoktak kiakadni teljesen a nézők, de most a TV2 szeretné egy kicsit a közönséget. Elindult ugye a csatornán egy új reality, a Kőgazdag fiatalok, aminek már a felvezetése is okozott kellemetlen pillanatokat.

A műsorban nyolc olyan ifjonc életét követhetjük nyomon, akik luxuskörülmények között élnek, és nem kell aggódniuk a pénz miatt. Az esztelen pénzszórás és a luxus miatt ugye sokaknak ki fog nyílni a bicska a zsebében, de ez a műfaj azt is akarja elérni, hogy háborogva beszéljenek róla.

A TV2 igyekezett a szereplőgárdát is úgy összeválogatni, hogy a hétköznapi életet élő nézők olykor tépni fogják a hajukat, de lehet a nem felvágós milliárdosok is. A Kőgazdag fiatalok házigazdája Köllő Babett, bár ő túl sokat nem szerepel a műsorban. Persze ő is jó választás, mivel azt se tudja, mennyi pénz van a bankszámláján, de nem is érdekli.

PSG Oglit már alapból ismerhetik a nézők, aki mondjuk anno 14 millió forintos szettben ült be Hajdú Péterrel beszélgetni. Azt tudtuk, hogy neki lesznek érdekes pillanatai, de most összehozta a TV2-n az egyik leghátborzongatóbb kiakadását.

„Ezt nem hiszem el, a büdös k*rva életbe, g*ci!”

- mondta igazán választékosan és csapkodva PSG Ogli, akinek azért gurult el a gyógyszere, mert a bekeretezett PSG mezét valaki összetörte.

Lehet, hogy a legalább 2 milliós ruha volt a belépő PSG Ogli, de azt nem szabta meg a Kőgazdag fiatalok sztárja, hogy ki hogyan viselkedjen.

Ha ez nem lenne elég, Metta összekent egy felbecsülhetetlen értékű festményt, ami miatt PSG Ogli kiborult és kidobta a házából a vendégeket. Viszont az jó hír lehet neki, hogy bár a műsor felvételről megy, de a kedvenc csapata megnyerte az első meccsét a Bajnokok Ligája csoportkörében a Dortmund elleni rangadón.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás