promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Kőgazdag Fiatalokat csúnyán megszégyenítette hazánk ultragazdag üzletembere
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jákob Zoltánnak elég volt csak belenéznie kicsit a TV2 új műsorába, a Kőgazdag Fiatalokba.

A TV2 rengeteg szórakoztató műsorral tudott betalálni, és csúcsra járatni a nézettséget. Az RTL-en is van úgynevezett „trash” műfajú műsor, mint mondjuk a Való Világ, de a konkurens csatorna is beszállt ebbe a Kőgazdag fiatalokkal, ami már rengeteg negatív véleményt tudott szülni. Persze a TV2-nek az csak jó, ha beszélnek róla az emberek.

A csatorna igyekezett a szereplőgárdát is úgy összeválogatni, hogy a hétköznapi életet élő nézők olykor valóban csak tépni tudják a hajukat. Rich Kids című reality magyar mutációja tényleg csak elkényeztetett tiniket mutogat, akiknek bár ugyanúgy ki tud fogyni a bankkártyájukról a pénz, mint bárki másnak, de ezzel jelenleg nem igazán foglalkoznak.

Jákob Zoltán szinte már az egész ország ismeri. A Crystal Nails alapítója a semmiből építette fel a birodalmát, és tanulással, valamint nagyon kemény munkával lett milliárdos. Az üzletember ma már hazánk 39. leggazdagabb embere.

A legendás Crystal Nails megalkotója hamarosan szerepelni fog a TV2-n, mivel bevállalta a Nagy Ő című realityt, hogy megtalálja a szerelmet. Engednie kellett a kísértésnek, és amikor az ideje engedte, belenézett kicsit a Kőgazdag Fitalaokba, valamint rákukkantott a bemutatkozó videókra is.

„Furcsának találom, amikor nagyon fiatal emberek mutatják, hogy milyen anyagi javak felett rendelkeznek. Ők persze többnyire nem beszélnek a luxusélet mögötti teljesítményről, ami természetesen nem az övék, hanem a szüleiké, akik minden bizonnyal rengeteget dolgoznak azért, hogy megteremtsék azt az életszínvonalat, amit a gyerkőceik is élveznek”

- mondta Jákob Zoltán a Ripostnak.

A milliárdos hozzátette, hogy nem kényezteti ennyire a gyerekeit, pedig megtehetné, hogy mindent megad nekik. A Crystal Nails alapítója szerint a Kőgazdag fitaloknak is végig kellene menniük egy tanulási folyamaton, amikor saját maguk megszerzik az első millióikat, milliárdjaikat.

Jákob Zoltán fia nagyon szerint az üzletember szerint, a lányai pedig sosem kértek soha semmilyen méregdrága dolgot, és a tanulmányi eredményeikben akarnak kitűnni a többiek közül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás