promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hogyan hazudnak a magyaroknak a Kőgazdag fiatalok, felháborító ami kiderült
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Full kamu az egész, ezt a vak is látja. A Talponálló! podcast adásában leplezték le az igazságot, de ki van akadva Dancsó Péter és Pottyondi Edina is.

A TV2 műsorán már egy hete fut minden éjszaka a TikTok csillagokkal és újramelegített TV2-s reality-szereplőkkel teletömött Kőgazdag fiatalok. A műsor célközönsége továbbra is kérdéses, elég valószínű, hogy inkább az idősebb háborgóknak szól ez a műsor, mint a Z-generációs fiataloknak. A magamutogatós reality már össze is gyűjtötte az első ellenségeit, például Jákob Zoltán tehetős üzletember is nehezményezte, hogy a milliók mögötti teljesítményekről nincs szó a műsorban, végig azt nézzük, ahogy éretlen gyerkőcök elherdálják a szülők által felhalmozott milliókat.

De nem Jákob Zoltán az egyetlen. A Talponálló! podcast-et Farkas Peti, Kovács Zoli, és Ferenczy Timi minden hétfőn és pénteken élőben jelentkezik az Akvárium klubból, hogy jó zenékkel és vicces témákkal szórakoztassák a hallgatókat. A legutóbbi adásban egy egész részt szenteltek a Kőgazdag fiataloknak, amit teljes terjedelmében is vissza lehet hallgatni, de a legviccesebb részleteket - amikre mi is csak mély bólintásokkal tudunk reagálni - külön feltölti TikTok-ra is. Érdemes ott is bekövetni őket.

Ahogy azt korábban már mi is megállapítottuk, a műsor gyakran olyan, mintha önmaga paródiája lenne. Nem csak a magyarok, de mi talán különösen haragszunk arra, akiről azt látjuk, hogy nem dolgozik, mégis jól él, miközben mi megszakadunk a sok munkától, és a műsor is erre játszik rá, de sokszor ahelyett, hogy nevetnénk, komolyan veszik, pedig lerí róla, hogy full kamu az egész. Ahogy a srácok is mondják:

A plasztikai sebész Dr. Ivancsukkal kapcsolatban teljesen egyértelmű, hogy a nyugatiban szedték össze 2022 márciusában az ukrán helpdesk sátornál, hogy "na figyu egy húszasért csináljál már magadból bohócot."

A luxusautókat gyűjtő Csabi kettő luxusautóval rendelkezik. Ezen analógia alapján a műsorvezető merőkanál gyűjtő, hiszen van neki otthon kettő is. 

Egy másik lány elmegy Dubajba luxusházat venni, elmondja hogy ő még sose költött ennyit egy nap alatt, mert ez 100 millió forint volt.

A Balaton parton egy családi ház 100 millió forint, nem Dubajban!

Persze nem a srácok az egyetlenek, akik mikrofont fogtak, hogy megfogják a TV2 új trash-reality műsorát, Dancsó Pétertől a Feleségek luxuskivitelben után már jó előre várta mindenki, hogy milyen paródiavideókat fog gyártani a bérelt villás bérelt autós erőlködős rongyrázásról, és Péter nem is okozott csalódást a követőknek, már két anyagot is legyártott belőle. 

Pottyondi Edina talán kicsit komolyabban vette, ahogy az lenni szokott, ezt a kereskedelmi TV-s gyakorlatot is inkább a politika szemüvegén keresztül vizsgálta a stand-up komikus, ezt itt tudjátok megnézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás