promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tuvic Aleksandra gigászi melleinek már saját tömegvonzása van, csak egy apró ezüstlánc tartotta őket a helyükön legújabb fotóján

Tuvic Aleksandra gigászi melleinek már saját tömegvonzása van, csak egy apró ezüstlánc tartotta őket a helyükön legújabb fotóján

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A magyar szilikonkirálynő ezúttal sem bízott sokat a képzeletre, egy feszülős fehér miniben pózolt. 

Tuvic Aleksandra neve mindenkinek ismerős lehet, hiszen nemrég a Kőgazdag fiatalokban szerepelt, és azt is bevallotta, ami eddig is sokaknak gyanús lehetett: a fiatal nő plasztikafüggő, és szinte alig van olyan pontja a testének, mely ne esett volna át már legalább egy beavatkozáson.

Lassan már ott tart, hogy összeszámolni sem tudja, mennyit költött a testére, ráadásul a plasztikai műtétek számára olyanok, mintha hobbik lennének, rendszeresen fekszik kés alá. Aleksandra kendőzetlenül szereti megmutatni testét követőinek a közösségi médiában, ne minimum alig takaró ruhákat választ.

Nemrég azonban mindenkit meglepett, amikor közölte, nem biztos benne, hogy a jövőben is folytatja kedvenc tevékenységét: Aleksandra kijelentette, nem tervez újabb plasztikai beavatkozásokat, már csak ruhákra akar költeni. Áprilisban pedig azzal borzolta a kedélyeket, hogy elárulta, szakított Gelencsér Kornéllal, akivel még a Párharc című műsorban is szerepeltek együtt.

Aleksandra azonban a szakítás ellenére sincs elkenődve, sőt: mindig hangoztatja, hogy fontos, hogy az ember szeresse önmagát, nála jobb példát pedig nem is lehetne erre találni. A szilikonkirálynő elmondása szerint ugyanis minden nap szerelembe esik önmagával. 

Valószínűleg így történt ez legutóbbi kiruccanása során is. Most éppen Franciaországban tartózkodik, legújabb fotóival pedig a Bâoli Cannes étteremből jelentkezett. Ismét olyan mellerős fotókat tett közzé az Instagramon, hogy az ember nem tud máshová nézni, csak a sárgadinnye méretű kebleire: