promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Anikó ledobta a textilt, dinnye méretű fedetlen mellei alig fértek rá a fotóra

Molnár Anikó ledobta a textilt, dinnye méretű fedetlen mellei alig fértek rá a fotóra

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Az OnlyFans magyar királynője egyáltalán nem szégyenlős, fedetlen melleit fotózta a tükörben, az explicit képet pedig megosztotta az Instagramon.

Molnár Anikót annak idején a Való Világból ismerhettük meg, ráadásul annyira keményen küzdött a valóságshowban, hogy majdnem meg is nyerte azt. Egy évvel később már a Nagy Ő lett, majd az azt követő években – és azóta is – zűrös magánéleti történeteivel borzolta a kedélyeket.

Habár korábban számtalan alkalommal hangoztatta, hogy azt szeretné, ha az emberek komolyan vennék, nemrég bevallotta, regisztrált az OnlyFans oldalra, ahol igen pikáns tartalmakat kínál követőinek, természetesen nagyon jó pénzért cserébe.

Elmondása szerint a rajongói az oldalon hozzá hasonlóan nem fogják vissza magukat és hajlandók komoly összegeket kiadni egy-egy fotójáért. Anikó olyannyira megtalálta számításait az OnlyFans-bizniszben, hogy kevesebb mint egy év leforgása alatt több mint 71 millió forintot zsebelt be.

Utólag az is kiderült, hogy már 2023 februárja óta dolgozik OnlyFans-oldalán, az ebből származó bevétel pedig állítólag édesanyjának is nagyon jól jön, Anikó megoldotta az ő korábbi anyagi gondjait is. Eredetileg tetoválóművészként dolgozott, de az explicit tartalmak gyártása mellett kénytelen volt feladni munkáját, hogy teljes mértékben az OnlyFans-karrierjére koncentrálhasson.

Azt nem tudni, hogy jelenleg mennyi rajongója és követője van az oldalon, de az biztos, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy újabb előfizetőket csaljon OnlyFans-oldalára: Anikó most közzétett egy olyan fotót Instagram-sztorijában, melyen fedetlen mellei láthatóak, ahogy a tükör előtt fotózza magát. Ha kíváncsi vagy dinnye méretű csupasz kebleire, IDE kattintva nézheted meg a 24 óráig elérhető képet.