promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Anikó édesanyja érdekében felnőttfilmezik, kiderült a családi titok, saját maga fecsegte ki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenre képes édesanyjáért, és nagyon bántja, hogy nem tudta betartani korábbi fogadalmát.

A média világa sokszor kőkemény és kegyetlen, ahhoz pedig, hogy valakit tartósan a kegyeibe fogadjon, nagyon messzire kell menni. A valóságshow-k lehetőséget adnak a kiugrásra, de a világot jelentő deszkákról elrugaszkodva könnyedén a mélybe lehet zuhanni.

Láttunk már hasonlókat idehaza is, nem mindenkinek jöttek be a számításaik, ami azt illeti, kevesek vetették meg a lábukat az ingoványos talajon. Molnár Anikó valószínűleg hosszasan tudna mesélni tapasztalatairól, és arról is, hogy nemrég miért választott egy másik utat.

A Való Világ egykori bombázója sokáig próbálkozott, Nagy Ő-ként, műsorvezetőként is láthattuk, és mint elárulta, nemes dolog vezérelte. Segíteni akart az édesanyjának, hogy nyugdíjasként ne legyenek anyagi nehézségei és úgy élhessen, ahogy azt lánya is szívesen látná.

„Azt szerettem volna, mire anyu nyugdíjba megy, ott tartsak egzisztenciálisan, hogy ne kelljen többé dolgoznia. Tudjam állni a költségeit, a rezsijét, és mindent, ami egy jó minőségű élethez szükséges. Pontosan emlékszem arra a napra, amikor nyugdíjba vonult, és dolgoznia kellett tovább, és nem álltam úgy anyagilag, hogy támogathassam őt. Nagyon rosszul éreztem magam ettől”

árulta el a Borsnak.

Ez is hozzájárult ahhoz, hogy belefogott OnlyFans karrierjébe, az erotikus tartalmak pedig meghozták számára a sikert, és nem csupán ő, de anyukája is kiegyensúlyozottabb életet élhet. Azt azonban tagadja, hogy milliomos lenne, viszont végre nincs hitelük, Anikó fizeti mindkettejük rezsijét, édesanyjának pedig nem kell a nyugdíjához nyúlnia.

Azonban azt is hozzátette, hogy sajnos mostanra már olyan korba lépett édesanyja, hogy nem tudja gondtalanul élvezni az életet. Lánya viszont biztosította abban, hogy mindig mellette lesz majd.

Anikó aggódik az egyre sokasodó időskori problémái miatt, ám azt mondja, hogy nem zavarja, és nem is érdekli, hogy miből keresi kenyerét lánya:

Ha beavatnám, akkor sem lenne ellene kifogása” –

fogalmazott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás