promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A meztelenkedéssel milliókat kereső Molnár Anikó kisemmizte a TV2-t, durván megkopasztotta a csatornát a Szerencsekerékben nyert brutálnyereménnyel
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Onlyfans-ból meggazdagodott Molnár Anikó a TV2-nél is jól megszedte magát.

Véget ért a Szerencsekerék a TV2-n. Kasza Tibi és Sydney van den Bosch műsora most elbúcsúzik a nézőktől, és egyelőre nem tudni, vissza fog-e még térni, hiszen az elmúlt hetekben eléggé visszaesett a nézettsége. Amióta elindult Az ugrás az RTL-en, a Szerencsekerék-től egyre inkább elfordultak a nézők - egyrészt azért, mert a TV2 már túl sok ismétléssel akarta minél tovább képernyőn tartani az ország lepörgősebb showját, másrészt pedig elege lett az embereknek abból, hogy ez az egykor sikeres vetélkedő teljesen átalakult már egy alternatív Kasza Showba.

Kasza Tibi és Syndey van den Bosch tehát most lekerül a képernyőről, de egyelőre nincs szó arról, hogy ebben az évben lesznek-e még újabb adások; könnyen lehet, hogy a TV2 most egy kicsit szünetelteti a produkciót.

Az utolsó adásban az Onlyfans-on meztelenkedéssel meggazdagodott Molnár Anikó volt a sztárjátékos, akinek nagyon szurkoltak a nézők. Az egykori Való Világ-szereplőt hamar a szívükbe zárták a Szerencsekerék nézői, reménykedtek benne, hogy ő fog a fődíj játékba kerülni, és nyerni is fog.

Az adás során sok érdekes dolog derült ki: például az is, hogy Molnár Anikó mit keres igazán egy férfiban:


De arra is fény derült a TV2 kamerái előtt, hogy Molnár Anikónak és Kasza Tibinek voltak bizony közös kalandjaik a múltban. Erről aztán őszintén meg is nyíltak a műsorban, szóval most az egész ország megtudhatja, mi is volt pontosan a két híresség között annak idején.


Molnár Anikó végül több mint 2 millió forinttal került be a fődíj játékba, ahol egy nagyon egyszerű feladványt kapott. Mindössze pár másodperc elég volt neki ahhoz, hogy megfejtse az utolsó feladványt, és mivel szerencsésen pörgetett a kis keréken is, összesen több mint 3 millió forinttal gazdagabban térhetett haza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás