promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Hirtelen elsötétült a Szerencsekerék stúdiója, ilyen még sosem történt Kasza Tibi műsorában
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljes sötétségbe borult a Szerencsekerék.

A Szerencsekerék egykor a TV2 zászlóshajója volt a hétköznapokon, de a nézők egyre inkább ráunnak Kasza Tibi műsorára. Eleve a csatorna túl sok ismétlést ad le az ország legpörgősebb showjából, de sokak szerint a műsorvezető túlzásba is viszi már a bohóckodást.

Nem csoda, hogy a 7. héten már csak gyenge és közepes nézettséggel futottak az adások; az azt megelőző héthez képest 10 százalékot esett a Szerencsekerék átlagos közönségaránya, ami persze nem jó, de nem is tragikus. Az viszont egyértelműen látszik, hogy amióta elindult az RTL-en Az ugrás, Kasza Tibi és Sydney van den Bosch már nem képesek úgy odaszögezni a nézőket a TV2-re, mint korábban.

Pedig a műsorvezető mindent megtesz azért, hogy emelje a produkció fényét, vagy éppen teljes sötétségbe borítsa azt. Most utóbbira volt példa, ugyanis olyasmi történt a stúdióban, amire eddig soha nem volt példa: hirtelen elsötétült a Szerencsekerék az egyik játékos miatt.

Ugyanis Kasza Tibi megfelelő körülményeket akart biztosítani az egyik civil játékosnak a pörgetéshez, ehhez pedig megkérte a technikusokat, hogy adott szóra vegyék le az összes fényt a stúdióban. Így is történt, teljes sötétség uralkodott a műsorban addig, amíg pörgött a kerék, de a feszültségfokozás nem hozott szerencsét a csinos játékosnak.


Anna azonban így is bejutott a fődíj játékba, ahová igen szép garantált tárgynyereményekkel - egy konyhai robotgéppel és egy laptoppal -, illetve gondosan összegyűjtött pénzösszeggel, 1 millió 180 ezer forinttal került be, és az utolsó feladványnál sem hagyta el a szerencséje.

Anna egész könnyen kitalálta az utolsó feladványt, és a kis keréken kipörgetett másfél millió forinttal együtt összesen 2 millió 680 ezer forinttal térhetett haza. A játékos elsősorban a tanulmányai befejezésére akarja fordítani a nyereményét, ugyanis már a második diplomáját csinálja, és elfogytak az államilag támogatott félévei.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás