promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly nagy szerelme szörnyű kínok között hunyt el, Diána mindent tudott róluk
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma már tilos kiejteni a nevét a családban, óriási port kavart a kapcsolat és annak tragikus utóélete is.

A brit királyi családban nagyon szigorú szabályok uralkodnak, melyek megszegése súlyos következményekkel jár. A látszólagos rend azonban II. Erzsébet halálával megbomlani látszik, amit tovább tetéz Katalin és Károly király súlyos betegsége.

Harry herceg botrányai sem segítenek a presztízs helyreállításán, ám mielőtt azt hinnénk, hogy csak mostanában fordulnak elő ilyesmik, érdemes megemlíteni, hogy már évtizedekkel ezelőtt is voltak sötét periódusok a család életében.

Ebből talán az egyik legszomorúbb Diána hercegné halála, amely akkora sokk volt, hogy talán azóta sem heverték ki a britek. Az ezt megelőző időszak Diána számára maga volt a pokol, hiszen Károly szerelme nem bizonyult valósnak, és több szeretővel is megcsalta a hercegnét.

Kamilla később fontos szereplője lett a királyi családnak, van egy név azonban, akit szinte kitöröltek, már az említése is bűnnek számít. Pedig ő volt Károly nagy szerelme, a szépséges Kanga, akinek végül a halálához is hozzájárult a titkos románc.

Az ausztrál nő az egyetlen ember volt Károly vallomása szerint, aki megértette őt. A pletykák szerint kettejük között első látásra kialakult a vonzalom, Károly a vidámságát szerette benne, Kanga azonban az optimizmusa ellenére súlyos mozgásszervi betegségekkel küzdött, nyitott gerinccel született és a csípőjét is többször műteni kellett.

Közte és Kamilla között egyfajta rivalizálás alakult ki, Diána pedig közvetlen közelről figyelhette ezt. Érdekesség, de Kangával a hercegné is jóban volt, az általa tervezett ruhákat is viselte. Végül 1993-ban Kamilla jött ki „győztesen” a harcból, Kanga pedig ezt követően rákbetegséggel, gyógyszerfüggőséggel, majd különböző mentális problémákkal kellett, hogy megküzdjön.

Kanga élete romokban hevert, a királyi család pedig gyakorlatilag az említését is megtiltotta. A nő kerekesszékbe került, végül egy kezelés reményében Indiába utazott, ám ott vérmérgezést kapott, ami végül mindössze 49 évesen a halálát okozta. Mindössze három hónappal élte túl Diánát, Károly pedig végül 2005-ben vette el feleségül Kamillát.

Forrás: Nők Lapja

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás