promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisat hibázott Kamilla királyné, utólag ő is megbánta, hogy megtette
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kamilla súlyosan megszegte a protokollt egy fontos eseményen.

Kamilla az elsők között barátkozott Meghan Markle-vel. Az akkoriban még hercegné titulust viselő királyné minden erővel azon volt, hogy a királyi család hamar befogadja Harry választottját - bár Vilmos nem titkolta, hogy többször is próbálta lebeszélni öccsét az esküvőről. Ha volt is valamilyen aggodalma Károly idősebb fiának, az igaznak bizonyult. Harry és Meghan különváltak a brit királyi családtól, azóta is Amerikában élnek.

Igaz, mostanában sokat lehet olyan pletykákat hallani, hogy a házaspár viszonya nagyon megromlott, és talán már a válást is fontolgatják, ám mind ez idáig egyetlen megbízható forrás sem erősítette ezt meg. Az viszont bizonyos, hogy Harry a napokban hazatér Nagy-Britanniába, hogy részt vegyen a tavaly elhunyt II. Erzsébet emlékére rendezett eseményen, Balmoralban - bár meghívót szándékosan nem kapott rá.

Mint kiderült, Kamilla annak idején elég nagy hibát engedett meg magának Meghan kedvéért. A jelenlegi királyné néhány éve súlyosan megszegte a protokollt egy igen fontos családi eseményen, Károly 70. születésnapi partiján.

A Daily Mirror szemlézett Andrew Morton könyvéből, amit Meghan Markle-ről írt még 2018-ban.

„Azon a napon Kamilla, Cornwall hercegnéje, aki korábban Kate Middletonnak a királyi tanulóévei alatt tanácsot adott a protokollszabályokkal kapcsolatban, szó nélkül jelezte az őket figyelőknek, hogy Meghan mostantól egy közülük”

- olvasható a kötetben.

Ám ez még nem minden: a nagyszabású eseményen Kamilla többször is megfogta Meghan kezét, és a parti végén két puszival búcsúzott tőle - ez egyáltalán nem megengedett a brit királyi család protokollszabályzata szerint. Meghannek persze Kamilla közeledése sem volt elég kedves gesztus: továbbra is azon a véleményen van, hogy Harry családja az elejétől fogva kirekesztette őt, folyamatosan kívülállóként tekintettek rá, és esélyt sem adtak neki a beilleszkedésre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás