promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg váratlan döntése mindenkit meglepett, otthagyja Meghan Markle-t Amerikában, és hazatér
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceg elhagyja Amerikát, de Meghan marad.

Már három éve annak, hogy Harry herceg és Meghan Markle hátat fordítottak a brit királyi családnak és egész Angliának, hogy Amerikában kezdjenek új életet. Azóta sem csillapodtak a kedélyek a felek között, III. Károly és Vilmos nagyon haragszik Harry-re azért, amiket a könyvében írt a családról, míg Harry azt nehezményezi, ahogy a rokonai feleségével bánnak.

Bár úgy hírlik, minden a legnagyobb rendben köztük, mégis egyre gyakrabban hallani arról, hogy Harry és Meghan házassága válságba került, és már nem sokáig halogatják a válást. Egyes források szerint a herceg azt tervezi, hogy elköltözik a családjától, hogy alaposan átgondolhassa a dolgokat és a terveit, illetve azt is repesgették már, hogy Harry hazavágyik az Egyesült Királyságba. Most azonban váratlan fordulat állt be a brit királyi családnál.

Eddig az volt a hivatalos információ, hogy Károly nem akarja meghívni a II. Erzsébet halálának évfordulójára megrendezésre kerülő megemlékezésre sem Harry-t, sem Meghan-t, most mégis több brit portál arról számolt be, hogy a herceg szeptember 7-én hazatér az Egyesült Királyságba, hogy részt vegyen egy nyilvános jótékonysági eseményen Londonban, majd tovább megy Németországba, ahol az általa alapított Invictus Game nevű sporteseményen teszi tiszteletét.

Ezt követően szeptember 8-án el fog menni a megemlékezésre, amit Balmoralban fognak tartani. Ugyan Harry továbbra sem kapott rá meghívót, de bízik benne, hogy az apja megkönyörül rajta, és nem tiltja ki az eseményről.

Meghan Markle-nek viszont esze ágában sincs férjével tartani, ő otthon marad Amerikában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás