promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly király váratlan bejelentést tett, új korszak kezdődhet Nagy-Britanniában - nincs több találgatás Katalin és Vilmos szerepét illetően
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció/Hugo Burnand / The Royal Family
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Őfelsége III. Károly fontos bejelentést tett Nagy-Britanniában, Vilmost és Katalint is érintik a fejlemények.

Amióta III. Károly a király a monarchiában, azóta kísérik pletykák az uralkodását, már a legelején is szó volt róla, hogy nem fog sokáig a trónon ülni, mivel hamarosan lemondás követi majd a koronázást, esetleg már a legelején átadja a koronát idősebbik fiának, Vilmosnak, aki igen ambíciózus tervekkel van tele a britek jövőjét illetően. Károly kora miatt is szól folyamatosan a lemondásról a fáma.

És miközben folyamatosan a lemondásról és a trónöröklésről szólnak a hírek, III. Károly rengeteg drasztikus lépést eszközöl az elmúlt időszakban, hogy valamiképpen a brit királyi család hírnevét is sokkal pozitívabb irányba tolja a rengeteg intrika közepette, illetve Harry herceg és Meghan Markle médiaszereplései után.

A Mirror most egy exkluzív anyagban számolt be, hogy fontos csúcstalálkozót rendez Károly, és ezzel el is dőlhet a monarchia jövője.

Károly herceg ugyanis egy totális szerepkiosztást tervez, hogy Vilmosnak és Katalinnak milyen szerepet szán pontosan az uralkodásában. A Mirrornak nyilatkozó források kiemelik azt is, hogy igazából a monarhia jövőjéről lesz szó majd a diskurzuson. Ahogy a Bors is beszámolt a cikkről, Vilmos, Katalin és Kamilla az a király életében, akikben a legjobban megbízik, így nem is csoda, hogy a csúcstalálkozón csupán ebben a szűk családi körben jön össze a família egy része.

A csústalálkozó híre azért is fontos mérföldkő, hiszen egy új korszak nyitánya lehet a család szerepléseit illetően is, és nagyobb felelősség hárulhat Vilmosra és Ktalainra is majd a csúcstalálkozó utáni új érában, és immár minden eszközzel a jövőre koncentrálhat a királyi család.

A források arról is beszélnek, hogy Károly a család jó hírnevének öregbítéséhez szeretne támaszkodni Vilmos és Katalin ismertségére is, illetve arra is, hogy őket nagyon imádják az emberek világszerte. Nekik egyfajta sztárstátuszt szán, akik fenntartják majd az óriási médizajban is a család jó hírnevét. Ők lehetnek tehát a monarchia jövőjének legfőbb záloga, és Károly erre nagyon is építeni akar az elkövetkező időszakban, a fontos csúcstalálkozó pedig épp ennek a státusznak ad egy nagyobb lőkést majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás