promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Diana a túlvilágról üzent Harry hercegnek - Most is vigyáz a fiára az elhunyt hercegné?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry hercegen annyira eluralkodott a gyász, hogy egy halottlátóhoz fordult.

Meghan Markle férje, Harry herceg mindössze 13 éves volt, mikor édesanyja, Diana hercegné 1997. augusztus 31-én egy tragikus autóbaleset következtében elveszítette az életét. A fiatal fiút természetesen nagyon megviselte az anyukája halála, amit hosszú évekig nem is tudott feldolgozni – sőt, még most is nehezére esik beszélni az esetről, hiszen hatalmas törés volt ez az életében.

Harry herceg a mai napig gyászolja Diana hercegnét, a január 10-én megjelenő könyvében pedig állítólag elárulta, hogy annyira eluralkodott rajta ez az érzés, hogy baráti ajánlás után felfogadott egy halottlátót, hogy vegye fel a kapcsolatot az édesanyjával, hátha így kap esetleg valamilyen formában lezárást – vagy csak pár megnyugtató gondolatot annak érdekében, hogy sikerüljön feldolgoznia ezt a mérhetetlen veszteséget.

A médiumnak elvileg sikerült felvennie a kapcsolatot Diana hercegnével, aki azt üzente Harry hercegnek, hogy ne aggódjon, minden rendben lesz. A halottlátó szerint Diana folyton ott van a fia mellett, és egyszer még azt is látta, hogy az unokája, Archie összetör egy karácsonyfadíszt – pedig 22 évvel a kisfiú születése előtt meghalt a hercegné, szóval nem tudhatott a létezéséről sem.

A médium azt is elmondta Harry hercegnek, hogy pontosan azt az életet éli az Egyesült Államokban, amit Diana hercegné szánt neki, vagyis ezek alapján jó úton halad, akármennyire is nehéz azon járni.

Harry herceg már többször is megemlítette, hogy mennyire sajnálja, hogy annak idején az édesanyjának egyedül kellett megküzdenie azokkal a nehézségekkel, amikkel ő most a feleségével, Meghan Markle-lel közösen néz szembe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás