promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos néhány ütéssel a földre terítette Harry herceget, egészen eldurvult a viszonyuk
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vörös hajú herceg könyve fog néhány kellemetlen percet okozni a brit udvarnak.

Nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy kicsit sem várta a brit királyi család Harry herceg önéletrajzi könyvének megjelenését. A Spare (vagyis Tartalékos) címet viselő kiadvány számos nagy leleplezést ígér, és az első előzetesek mindezt valóban alá is támasztják.

A szigetországi bulvársajtó most azt a finom kis részletet szedte elő belőle, amely Harry és Vilmos hercegek verekedéséről szól. Nem egy gyerekkori csínytevést elevenít fel a szöveg, hanem közelmúltbeli eseményt, a kékvérű srácok egy nő miatt csaptak össze.

Vilmos állítólag nem megfelelő megjegyzést tett öccse felesége, Meghan Markle viselkedésére, és ez fajult gyorsan bunyózásig, amely során Vilmos néhány ütést követően a földre teperte Harry herceget. Talán valóban jobb, ha szegény Erzsébet királynő nem érte meg a könyv megjelenését, az efféle sztorik ugyanis jelentősen rombolják az udvar tekintélyét az alattvalók körében.

A kiszivárgott könyvrészlet szerint a verekedésre 2019-ben került sor Londonban, és Harry ennek során sokáig látszó hátsérülést szenvedett. A vehemens Vilmos a gallérjánál ragadta meg öccsét, és még a nyakláncát is elszakította, mielőtt leterítette a földre.

A konfliktus kiváltó oka az volt, hogy Vilmos nehéz természetűnek, gorombának és érzéketlennek nevezte Meghan hercegnét, amit egy igazi kékvérű nem hagyhatott megtorlatlanul. Harry szerint a bátyja megjegyzései a sajtó téves értékítéletét tükrözték vissza, nem személyes tapasztalaton alapultak.

A vicc az egészben az, hogy a két testvér éppen a kapcsolatuk megvitatása miatt találkozott. Harry szerint azonban Vilmos már felspannolt állapotban volt, amikor megérkezett, így pár szikra elegendő volt ahhoz, hogy robbanjon. Az öcs egy kutyatálkán landolt a földre esését követően, onnan szerezte a hátsérülését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás