promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kőgazdag Metta kipakolta milliókba kerülő bájait: bugyija és melltartója is kiszúrja a szemünket, de plasztikázott testét is alaposan végig tudjuk mérni
Borítókép:  YouTube - Blikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kőkemény milliókat költött arra, amit mi most itt a képen látunk, nem csoda ha nem takargatja.

Az idén a TV2-nek köszönhetően hazánkban is futott egy évadot a Kőgazdag fiatalok című produkció. Az eredeti műsor nem túl meglepően a tengerentúlról, Amerikából ered, ott 2014-ben futott az első évad, Rich Kids of Beverly Hills címmel.

Az Amerikából importált formátumok nem minden esetben szoktak hazánkban működni - a Kőgazdag fiatalok jelenleg a port.hu-n 1 csillagos értékeléssel rendelkezik a maximálisan elérhető 10 csillagból. Ami működik Beverly Hillsben, közel sem biztos, hogy a Nagykörúton is ütni fog - és sajnálatos módon úgy tűnik, itt a pesszimista forgatókönyv vált valóra.

Beverly Hills egyébként Los Angeles-ben található, Hollywood szomszédságában, és a luxusingatlanjairól és gazdag lakóiról híresült el. Az eredeti műsornak egyébként koncepciója volt, ahogy a "kids" cím is utal erre, hogy a szereplők nem a saját erejükből megszerzett vagyont "villogtatják", hanem szüleikét - ezzel szemben az itthoni műsorban egyáltalán nem vagyunk benne biztosak, hogy egyáltalán valóban rendelkeztek a szereplők jelentős mennyiségű vagyonnal (egy internetes portál például hiába kereste az egyik szereplő feltűnő logóval ellátott napszemüvegét a gyártó honlapján, sehogy sem találta - nagy a valószínűsége, hogy hamisítványról volt szó).

A műsorból ismerhettük meg az ellentmondásos karaktert, Mettát is. Dulin Metta némileg szembemegy a korszellemmel - az utóbbi időben mintha felértékelődött volna a természetes szépség hangsúlyozása, és saját magunk elfogadás; ezzel szemben Metta saját bevallása alapján többször is átesett plasztikai beavatkozáson.
Metta sokszor tesz hozzá meglehetősen merész tartalmakat közösségi médiás oldalain, sokat nem hagy a képzeletnek: láthattuk már fürdőruhában, miniszoknyában.

Egyik bejegyzéséhez azonban egészen sajátos szerelést választott: felülre egy fekete latexből készült melltartót, alulra pedig egy latex bugyit, a kompozíciót pedig extrém sminkkel, láncokkal, kötelekkel és késekkel tette teljessé. Kedves Dulin kisasszony, őszintén reméljük, hogy minden rendben van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás