promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hollywood kapuit ostromolja a Sztárban Sztár Leszek-ben megismert vajdasági bombázó
Borítókép:  Tv2Play
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy Szoboszlai Dominik után újabb magyar világsztárunk lesz?

A magyar jelenlét Hollywoodban egyáltalán nem szokatlan dolog. Már az alapítója is magyar volt, Czukor Adolf, és se szeri, se száma a magyar felmenőkkel rendelkező hírességeknek. Ennek ellenére nagyjából Tony Curtis óta azonban nem volt olyan A-listás színész, akinél tényleg fajsúlyos lett volna a magyar örökség, nem csak a nagyszülőktől gyerekkorban megtanult egy-két magyar szóból állt volna az örökség.

A magyarországi televizió nézők a Sztárban sztár leszek című TV2 produkcióból ismerhették meg Sakovity Rékát. A fiatal, vajdasági színésznő előadása bár a zsűri férfitagjainak tetszését elnyerte, az énekesi képességei azonban nem arattak osztatlan sikert. 

Az ifjú hölgy pedig nem ma kezdte a karrierjét, még az IMDB-n, a legnagyobb filmes adatbázisban is van saját adatlapja. Réka a színészet mellett egyébként festészettel és dekorálással is foglalkozik, közösségi médiás oldalainak tanúsága szerint például Spanyolországban is sikeres válllakozást vezetett.

Eddig leghíresebb film, amiben szerepelt, egy C.L.E.A.N című, horvát horror-thriller, ami több balkáni országban is nagy sikerrel futott több héten keresztül. Réka azonban úgy tűnik nem elégszik meg ennyivel, és egyenesen Hollywood kapuit ostromolja.

Bár a színésznő közösségi média oldalai nem publikusak, informátorunk közlése alapján Réka mostanában sok képet rakott ki a történetébe a Fűrész című szuper-sikeres amerikai horrorsorozat egyik színészével, Costas Mandylorral. Réka nevére rákeresve mis is bekövethetjük Instagram oldalát, és követhetjük a bájos színésznő mindennapjait.

A két színész a közzétett tartalmak alapján nagyon jól megérti egymást, talán valamiféle halloween-i performanszra készülhetnek, közösen jelentkeztek be például egy horror tematikájú múzeumból, sőt az amerikai színész még egy puszit is nyomott Réka arcára.

Hogy ez Réka hollywoodi karrierjének kezdete-e, abban nem lehetünk biztosak, mindenesetre mi szurkolunk honfitársunknak, hogy sikerüljön hírnevet szereznie az álomgyárban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás