promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Sztárban sztár győztese leleplezte féltett magánéleti titkát
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Gubik Petra elszólta magát, és többé nem titkolja ki támogatja őt a legjobban.

A színésznő-énekesnő Gubik Petra lett a Sztárban sztár kilencedik évadának győztese, és ezzel a műsor történetében először az első női győztes is ő lett. Vasárnap este talán ő lepődött meg a legjobban, mikor Tilla az ő nevét mondta ki, és Scoblocher Barbara is alulmaradt vele szemben a szoros versenyben.

Gubik Petra Siaként és Keresztes Ildikóként is nagyot énekelt, szívét-lelkét beletette a dalokba, és ezzel meg is győzte a nézőket arról, hogy rá küldjék a szavazatokat. A győzelme után nehezen tért magához, és köszönőbeszédében is fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy ő sokáig egyáltalán nem hitt benne, hogy megnyerheti ezt a műsort, de végtelenül hálás rajongóinak, és mindenkinek, aki rá szavazott. 

Gubik Petrát leginkább színházi darabokban lehet látni a magyaroknak, de a 2012-es X-Faktorban is szerepelt egy lánytrió tagjaként. Akkor nem ért el kiemelkedő eredményeket, de a közönség kezdett rá felfigyelni. 

A színészet egyébként sosem állt távol Petrától, már gyerekként is szavaló- és prózamondó versenyekre járt, zongorázott, néptáncolt, balettozott, táncolt, a középiskolában egy színi társulathoz is csatlakozott, mellette pedig magánénekórákat vett, ugyanis énekesnő szeretett volna lenni.  

A musicalek világában sikerült mind színészi, mind énekesi ambícióit valóra váltani, ráadásul olyannyira jól szerepelt, hogy a 2014/15-ös évadban a Budapesti Operettszínház neki ítélte a Legígéretesebb Ifjú Tehetségének járó Marsallbot-díjat, 2018-ban pedig Junior Príma Díjjal is kitüntették. Petra ugyanakkor nem csak a színpadon bizonyította tudását. Elvégezte a Színház- és Filmművészeti Egyetem drámainstruktor szakát.

"Profin kell törekedni arra, hogy ugye maximálisan leutánozzam az adott előadót, és ez nagyon komoly felkészülést igényel, úgyhogy én ezt abszolút egy újabb kihívásként fogom fel"

mondta még a Sztárban sztáros bemutatkozó kisfilmjében.

Petra nem azok közé a magyar hírességek közé tartozik, akik kiteregetik a magánéletüket, de a Sztárban sztár döntője után elszólta magát, hogy szerelme is ott ül a közönségben, és onnan támogatta őt, tehát tudni lehet, hogy Petra szíve már foglalt. Ezt a Blikk videójában lehet hallani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás