promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alkohol- és drogfüggőségéről mesélt a Sztárban Sztár versenyzője
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sztárban Sztár versenyzője, Molnár Tamás évekig volt alkohol- és drogfüggő. Harmincadik születésnapja előtt azonban úgy döntött felhagy a káros életmóddal. Mint mondta, be kellett látnia, hogy ez így nem mehet tovább.

A Sztárban sztár új évadában helyet kapott többek között a JETLAG frontembereként bizonyító Molnár Tamás is. Ahhoz azonban, hogy az énekes egy komolyabb pályafutás kezdetéig eljusson, rögös út vezetett. Amint arról Molnár Tamás a Blikknek beszélt, évekig drog-és alkoholfüggő volt. Harmincadik szülinapja előtt azonban úgy döntött, elég volt, leáll, a jövője érdekében abbahagyja ezt az életmódot.

„Annak idején, ha pénteken elgurítottam a pöttyös labdát, az vasárnap délben még pattogott, ez pedig életvitelszerűen tarthatatlanná vált. Be kellett látnom, hogy függő vagyok! Ráadásul elhanyagoltam a zenét, amit imádok, pedig viszonylag kevesen mondhatják el magukról, hogy azt csinálják, amit a legjobban szeretnek. Eljött egy pillanat, a harmincadik születésnapom előtt három hónappal, hogy be kellett látnom, ez így nem mehet tovább…" – fogalmazott Molnár Tamás a bulvárlapnak.

Molnár Tamás elmondása szerint az aktív drog- és alkoholfogyasztással töltött tíz évének felére sem emlékszik, amióta azonban leállt, jönnek vissza emlékek, milyen őrült dolgokat is csinált. 

„Addiktológushoz jártam eleinte hetente, később kéthetente, majd egyre ritkábban, ami azért volt jó, mert folyamatosan ébren tartotta bennem azt, hogy nekem ezzel foglalkoznom kell. Szerencsére nekem nem kellett bentlakásos módszert választanom ehhez, mert eléggé kitartó vagyok abban, amit a fejembe veszek. Persze lehetsz megszállottja a nem ivásnak is, az ügy papja, de én legalább úgy prédikálok, hogy ittam előtte bort, egy nagyobb belvárosi lakásnyit" – tette hozzá.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás