promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Olyan titkot őriz Oláh Ibolya, amire 20 éve keressük a választ, most egy interjúban szólta el magát

Olyan titkot őriz Oláh Ibolya, amire 20 éve keressük a választ, most egy interjúban szólta el magát

Borítókép:  Wikimedia Commons/LCVX
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Már egy ideje nem hallatott magáról, most azonban ismét interjút adott, ami pedig ott elhangzott, arra senki sem számított.

Oláh Ibolya még a 2003-2004-es Megasztárban tűnt fel, ez a műsor hozta meg neki az áttörést a zeneiparban. Habár csak második helyezést ért el, szinte minden címlap az ő arcával volt tele. A hatalmas siker nyomán aztán 2004-ben felkérték, hogy énekeljen 400 ezer ember előtt, egy olyan eseményen ahol még Sting is fellépett.

Aztán 2005-ben augusztus 20-án előadta a Magyarország című dalt, amit bár Geszti Péter írt – legalábbis a magyar szöveget, ugyanis sikerült megvásárolnia az eredeti, francia dal jogdíját –, a mai napig mindenki az énekesnőhöz köti, ha meghallja.

Az énekesnő két platinalemezt is kiadott, még karrierje hajnalán, még is a 2010-es Baby című száma az egyik legnépszerűbb szerzeménye. Az énekesnő évről évre olykor feltűnik a médiában, habár kerüli a reflektorfényt, csak különleges felkéréseket szokott vállalni. Így volt ez most is: Ibolya a Partizán vendége volt.

Az interjúban Gulyás Marci egyebek mellett arról kérdezte az énekesnőt, hogy van az, hogy annak idején a Megasztárban és utána is nagyobb népszerűségre tett szert a műsor második helyezettjeként, mint az első helyezett, Tóth Vera. A téma azért is érdekes, mert 20 éve nagyon sokan tették fel ugyanezt a kérdést. Ibolya pedig kendőzetlenül válaszolt és elárulta:

"Köteleztek, hogy nekem is mindig ott kell lennem. Interjúról interjúra, szóval nem értettem. Érdekes módon már mindenkinek volt lemeze. Emlékszem, csak nekem nem volt. Ez is érdekes volt."

Erre az utolsó mondatra Gulyás Marci is felkapta a fejét és vissza is kérdezett, ezzel most mire akar utalni az énekesnő, mire Ibolya közölte:

"Nem tudom! Egyszerűen... Én nem tudom, hogy hogy működtek ott a dolgok. Jó, lehet, hogy most belém látsz, de nem mondhatok el dolgokat, ennyi."

Ibolya tehát megválaszolt egy kérdést, és egy újat hagyott nyitva. A műsorvezető végül rákérdezett, jól érzi-e, hogy lehetnének még meglepetések személye kapcsán, ha egyszer kiderülne, hogy hogyan nézett ki a valós megoszlása a szavazatoknak a Megasztárban, 2004-ben. Erre Ibolya nagyon sokat sejtetően, egy kósza mosoly társaságában csak annyit felelt: 

"Mhm."