promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Radics Gigi fehérneműs fotóját életed végéig nem felejted el, bevadult a Megasztár győztes anyuka
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokat változott a műsor óta, tömény nőiesség árad ebből a fotóból, ahol szexi pózba vágta magát.

Már 12 év telt el azóta, hogy Radics Gigi megnyerte a Megasztár 6. évadát. Dupla annyi szavazatot kapott, mind a második helyezett Szakos Andrea, a nézők imádták Gigi egzotikus külsejét, kedves jellemét, a szakma iránti alázatát és kitartását. Nem utolsó sorban pedig a tehetségét: Gigi olyan hangon énekel, ami évszázadonként kevés fordul elő, nem véletlenül, hogy a mai napig keresett, foglalkoztatott énekesnő.

Bár Gigit csak úgy ostromolják a férfiak, a legutóbbi információk szerint a szíve nem foglalt: Mikus Áron szobrásszal 2019-ben kezdtek kapcsolatba, ebből a szerelemből pedig közös gyermek is született. Párjával 2023-ban külön utakon folytatták, azóta pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem akar kopogtatni Gigi ajtaján a szerelem.

Összeboronálták már Marics Petivel és egy másik férfival is, ám minden esetben kiderült, hogy csupán klipforgatásról van szó. Bér Gigi felelősségteljes édesanya, amellett csinos és vonzó nő is, aki sokat tesz azért, hogy testi-lelki egészsége megmaradjon. Életének fontos része a testedzés, erről szívesen posztol közösségi oldalán. Mint írta, a mozgásra nem csak a külseje és a közérzete miatt van szükség: évek óta gerincsérvvel küzd, így az edzés neki gyógyír is a fájdalomra, amely hol jobb, hol rosszabb.

Gigi még nagyon fiatal, 27 éves, ám remekül belátta azt, hogy a jelenben is tenni kell a jövőbeni egészségért. A kitartása nem csak az edzésben példa nélküli. kevesen tudják, de Megasztáros karrierje sem a győzelemmel kezdődött. A Megasztár 4-ben a legjobb 200 közül esett ki, a Megasztár 5-ben a legjobb 24 közül kellett távoznia, egy évvel később pedig toronymagas fölénnyel megnyerte a műsort.

Ebben a három évben, ilyen eredményhez rengeteg gyakorlás és szorgalom kell, valamint az, hogy az ember nagyon bízzon magában és a képességeiben. Giginek ez sikerült és azóta is állócsillag Magyarország egén, rengeteg szuper slágerre számítunk még tőle.

A pikáns fényképet ide kattintva tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás