promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ana de Armas apró bugyija olyan mini mintha nem is lenne a testén semmi
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Marilyn Monroe-t is megformáló színésznő úgy tűnik nem szégyenlős, szereti megmutatni a bájait.

Ana de Armas nevét az elmúlt években elég gyakran olvashattuk, hallhattuk a sajtóban, ugyanis ő alakítja a Netflixen már jó ideje elérhető Szösziben Marilyn Monroe szerepét. Ez - egyebek mellett-  azért is nagy szó, hiszen a szexszimbólumként is elhíresült, Golden Globe-díjas amerikai színésznő szerepét nem játszhatja el akárki. De a megtiszteltetés korábban Ana-t érte.

Ahogyan arról korábban írtunk: Ana igazi kubai lány, nem emigráns családban, hanem Havannától mintegy ötven kilométerre, Santa Cruz del Norte-ban született. Gyermekkora egy részét az USA-ban, Texas államban töltötte, de visszatért Kubába, 14 évesen ott kezdte a helyi színész főiskolát.

A nyelvi kapocs miatt a kubai szórakoztatóipar jelentős mértékben össze van fonódva a spanyol médiával, így Ana nemzetközi karrierje első körben a kubai produkciók után spanyol-kubai filmekben kezdődött, majd amikor a spanyol Globomedia nevű vég felfedezte magának, székhelyét Európába helyezte át, különböző spanyol filmekben és telenovellákban szerepelt.

Nemzetközi hírnévre is ekkor tett szert, évekig játszott a magyarul Internátus címmel vetített sorozatban, majd karakterének kiírása után az angoljának javítása céljából az Egyesült Államokba költözött.

A szerep kedvéért eggyé vált a szőke bombázóval

Marilyn Monroe méltán kiérdemelte, hogy szexszimbólumként tekintsenek rá. Különleges szépségével és roppant nőies kisugárzásával pillanatok alatt elbűvölt mindenkit. Imádta a kamera, nehéz volt őt előnytelenül fotózni. A vörös szőnyegen is mindig bomba formában volt, az estélyi ruháival soha nem nyúlt mellé.

Egy világ rajongott érte, stílusa pedig mindmáig sokakra inspiráló hatással van. - Így joggal gondolhatnánk, hogy Ana magasra tette a lécet, amikor elvállalta a szerepet, de az igazság az, hogy gond nélkül a bőrébe tudott bújni. 

És íme a fotó, amely felrobbantotta az internetet - a bugyis képhez hármat kell lapoznotok a posztban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás