promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csúcsjónő Ana de Armas letolta a bugyiját egy videóban, majd megtörtént a világ egyik legfurcsább jelenete, amelyet csak filmben el lehet képzelni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékeztek még erre a bugyis jelenetre? Ana de Armas igazán elemében volt Keanu Reeves mellett.​

Az elmúlt időszakban nagyon sokat lehetett hallani a gyönyörű színésznőről Ana de Armasról, aki bizony a legnagyobb produkciókban szerepelt az elmúlt években. Volt szuperszexi James Bond-szereplő, aztán Ben Affleckkel is szerepeltek közös filmekben, sőt, később még közös lesifotók is készültek róluk. De Ana de Armas volt az is, aki a Netflix egyik 2022-es szuperprodukciójában, a Blondy-ban eljátszotta az életet nagykanállal habzsoló Marilyn Monroe szerepét. A film nemcsak amiatt került az újságok címlapjára, mivel Ana de Armas-t szinte tökéletesen sikerült úgy megalkotni a filmben Marilyn Monroe szerepére, hogy néhol már feltegyük magunknak azt a kérdést, hogy akkor a híres színésznő hasonlít jobban Ana de Armas-ra vagy éppen mindez fordítva van?

A filmben maúgy akadtak nagyon forró jelenetek is, az egyik legtöbbet hivatkozott pedig az, amikor a színésznő találkozik egy ágyas jelenetben az Amerikai Egyesült államok elnökével. A felvételek pedig nagyon megosztották a nagyközönséget, a színésznő pedig több interjújában is kitért arra, hogy nagyon nehéz volt leforgatni ezt a jelenetet.

Ana de Armas nagyon sok filmben kerül intim jelenetbe, és nagyon sokszor lehet látni majdhogynem meztelenül is a filmkockákon. A Marilyn Monroe életéről készült alkotás is jó példa erre, de itt van például a Deep Water, amely Magyarországon a Mélyvíz címet kapta, vagy éppen a 2015-ben elkészült Kopp-kopp, amelyben Keanu Reeves oldalán tűnik fel a fiatal színésznő. A Kopp-kopp egy chilei-amerikai horror, amelyben az egyik nap becsönget két ismeretlen nő Keanu Reeves otthonába. És ekkor veszi kezdetét az őrület.

A filmben pedig nagyon intim jelentek is vannak, többek között a filmkockákon veszi le a bugyiját Ana de Armas is:

Da Ana de Armas szexi fotó saját Instagram-oldalán is elérhetők:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás