promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alexandra Daddario levetkőzött a vízparton, videóban omlik le a testéről a ruha
Borítókép:  Profimedia - illusztrációs
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Baywatch sztárja nem sokat gondolkodott, megtette.

Alexandra Daddario Hollywood egyik legszebb színésznője, aki nagyon sok szerepében igazán bevállalós jelenetekben is részt vesz. Elég csak felhozni a True Detectiv-ekben nyújtott alakítását, ahol bizony a fantáziánk minden egyes négyzetcentimétere megdolgozik az intim jelenetek közepette. De itt van a Fehér Lótusz című film is, ahol szintén nagyon sokszor kerül mutogatós helyzetben.

A Baywatch sztárjának Instagram-oldala is egy olyan észveszejtő hely, ahol bizony bármelyik napon jöhet egy óriási nagy villantás, esetleg egy szexi otthonfetrengő kép, vagy éppen egy olyan fotó, ahol bizony a magyar gyökereire is büszke színésznő minden textilt ledob a testéről. Utóbbi persze kicsit úgy áttranszformálva, hogy annak maximálisan művészi beütése legyen.

Legutóbb például az Emmy Gálán aratott osztatlan sikert a gyönyörű színésznő ruhája, amely meglehetősen átlátszó volt. Daddario amúgy többször is említette már magyar származását.

Egy interjúban  például nemcsak arról számolt be, hogy részben magyar származású, hanem azt is elárulta, hogy rendszeresen eszik is otthon magyar ételeket. Daddario amúgy már többször is járt Magyarországon, Egerben és Budapesten is készültek róla fényképek korábban.

Ez pedig valószínűleg a második legforróbb vetkőzös jelente a filmvásznon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás