promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csodatestű Anne Hathaway őrjítően levetkőzött, egy szál fekete bugyiban a tornateremben, úgy, ahogy még sosem láttuk? Majdnem
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő ritkán mutat magáról ilyen forró fotókat.

Kevesen tudnának azzal a kijelentéssel vitába szállni, hogy korunk egyik leggyönyörűbb színésznője Anne Hathaway, akit Magyarország a Neveletlen hercegnő első részében ismerhetett meg, még a nagyon messzi 2001-ben. A színésznő, aki később elképesztő magasságokba jutott - többek között szerepelt Cristian Bale partnereként az utóbbi évtizedek egyik legjobb filmjében, a Nolan-féle Batman-trilógia harmadik részében is -, a film forgatásokar még csak 18 éves volt.

Később nagyon más szerepekben is láthattuk őt a filmvásznon, az előbb már említett filmben pöppet szuperhősként, majd főleg limonádl könnyedségű drámai szerepekben tűnt fel. Majd nagyon fajsúlyos filmekben is szerepet kapott, a Nyomorultakban eljátszott szerepéért Oscar-díjat is kapott. Legkitárulkozósabb filmje pedig minden kétséget felülmúlóan a Szerelem és más drogok című alkotás.

A bájos színésznő most egy egészen vad fotósorozattal örvendeztette meg a rajongóit, vad dominaként pózol, majd utána szinte levetközik előttünk a képernyőn. Nagyon ritkán látni tőle efféle bevállalást.

Anne Hathaway a képeken elsősorban egy edzőteremben pózol, így érdemes tovább is lapozni, mivel egy egész galériát publikált az Instagram-oldalán. A képekhez természetesen sztori is tartozik, az Interviewmagazine-ba készültek a fotók, egyolyan cikkbe, ahol rajongók kérdésére válaszol a színésznő.

És egy kis videó a fotózásról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás