promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez átlátszó ruhája a bugyi helyén nagyon feltűnő, íme a fotó, amiért rajong a férfivilág
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez szédületes ruhát választott magának.

Jennifer Lopez az átváltozásairól és megújulásairól híres, az énekes és zínésznő az elmúlt hónapokban nagyon sokszor az újságok címlapjára került, elsősorban Ben Affleckkel kötött házassága révén. A régi-új páros most jelenleg Amerika egyik álompárja, akiket imádnak a rajongók. És habár az esküvő már réges-régen volt, a sztorijaikat imádják, így pedig telis-tele van valük az újságosstand.

A nagy egymásratalálás és az első szerelem között eltelt 20 év, pedig már az első kapcsolatukkor is úgy volt, hogy összeházasodnak. Most Jennifer Lopez megosztott egy olyan törtéentet a széles publikummal, amelyről nagyon ritkán beszélt eddig. JLo elmondta több lapnak is, hogy az esküvő előtt majdhogynem rettegett, de legalábbis nagyon félt. 

Az énekesnő mindezt azzal indokolta, hogy korábban már egyszer szétmentek, így nagyon félt az újrakezdéstől, és főleg attól, hogy megint pont az oltár előtt lesz vége a kapcsolatuknak. aztán végülis minden nagyon jól sült el, sőt, nem elégedtek meg egy esküvővel, hanem kapásból többet csináltak, hogy még emlékezetesebb legyen minden.

JLo pedig nagyon ki van virulva, ez pedig mostani szettjén is látszott, amelyet egy rangos eseményre vett fel. A szinte átlátszó ruhát egy szalag is összetartja pont a bugyi helyén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás