promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csodatestű Jennifer Lopez teljesen levetkőzött, és egy fotót is kitett az internetre magáról
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez a kádból jelentkezett be.

Jennifer Lopez és Ben Affleck körül valósággel forr a levegő az elmúlt hónapokban, a sztárpár elképesztő boldogságban éli a mindennapjait. JLo pedig az Isntagram-oldalán is megmutatja, hogy visszatért. Sőt, a páros az elmúlt napokban a pletykák szerint új házat is vásárolt magának, a szerelmi fészek pedig egy igazán impozáns otthon Beverly Hills-ben, egy valóságos kacsalábon forgó palota.

Hogy mennyiért vásárolhatták?

Erről is szól a fáma, úgy hírlik, hogy potom 22 milliárd forintért. Ez pedig egy olyan összeg, amelyet nagony nehezn tudunk feldolgozni első hallásra. A hírről a TMZ alapján az Origo is beszámolt, a TMZ amúgy lesifotókat is készített a sztárpár új és régi házánál is, és bizony mindkettő helyen költöztetőkocsik jelentek meg.

Lopezék amúgy már régebb óta keresnek új házat, és úgy tűnik, hogy most megtalálták. A házban amúgy korábban Danny DeVito, és felesége Rhea Perlman is laktak.

Jennifer Lopez azonban nemcsak ezzel a hírrel került be az újságokba az elmúlt napokban, hanem azzal is, hogy bizony Los Angeles-ben az MTV Movie Awards díjátadón az egyik kiemelt díjazott lett, miközben a Vegyél el című film betétdala is osztatlan sikert aratott zsűri körében, JLo pedig Generációs-díjat vehetett át az elmúlt 30 év munkájáért.

A színész-énekesnő pedig a díjáatadó előtt elképesztően szexi fotóval lepte meg a rajongóit, amelyen meztelenül volt fürdőkádban, testét csak a habok takarták el:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás